JM Hansen Installasjon AutomasjonMaritim Kommunikasjon til vegg:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
M3 Management Veien til et optimalt prosjekt.
Advertisements

UNDERENTREPRISE ER NÅR INNLEIE ER NÅR
1. 2 Vi er selskapet som går nye veier Vi bygger og vedlikeholder veier og infrastruktur 2011 etablerte vi Svevia Norge AS Vi er den største entreprenøren.
Få et forsprang med energimerking Konferanse om energimerking 9. mars 2010 Seksjonssjef Birger Bergesen Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Hvor vil BRB – er dere med? Ole Hope
Strategisk plan for energibruk i Helse Midt-Norge.
Leverandørutviklings-programmet 20.mars utbyggers behov •Baseareal •Fellesareal •Kulturskolen •Arbeidsrom •Personalrom •Kantine •Administrasjonen.
Befolkningsundersøkelse – energimerking av boliger Juni 2011.
Velkommen til SMB-dagen 2004!
Betaling i alle kanaler: kundecase Elkjøp Nordic
BIS PP Maintenance Management System Infor EAM Enterprise Edition
KOM MED. KOM MED – Status før prosjektet  Godt arbeidsmiljø (ref. MU)  Gode tilbakemeldinger fra gjester  Ingen umiddelbare områder utpeker seg som.
Inge Oliversen Daglig leder
HiBu Innovasjon.
Tormod Briseid, Bioforsk
Grunnkurs gesisPLAN - Del 8
Gruppe 8E Martin Olsen og Geir Nakken
Hovedprosjekt 44 Webrapporteringssystem med ASP
Inge Aarhus Stiftelsen Lillehammer Miljø
– en faglig støttetjeneste for statlige og kommunale virksomheter for å innarbeide samfunnsansvar og miljøhensyn i offentlige anskaffelser Ansvarlige innkjøp.
SKI – Nye samarbeidsmodeller for kritisk infrastruktur Forprosjekt SKI - kritisk infrastruktur forprosjekt Margrete Haugum, Trøndelag Forskning.
Dag A. Høystad Energirådgiver.
Aak AS ÅNDALSNES Aak AS Øran Vest 6300 Åndalsnes Tlf.:
Maritim visjon 2020 v/ Lars Peder Solstad Haugalandskonferansen 2010.
Regionalplan for folkehelse 2013 – 2017 Inghild Vanglo Leder politisk styringsgruppe Rogaland fylkeskommune.
Prosjekt- og porteføljestyring i Telenor Nett
Fiskeriministeren Fiskeriministeren ønsker
HIT Nord-Norge Nettverksbasert innovasjon Arbeidsgruppa v/prosjektleder Tove Normann
Total systemhåndtering – for bedre vannkvalitet Avd
Stolt og unik Liv Overaae KS nfu konferanse 4. november 2008
Anvendt økonomi Vår forskning handler om å utvikle et bedre grunnlag for rasjonelle beslutninger i næringsliv og offentlig forvaltning. Det dreier seg.
”Open Source” som strategisk virkemiddel i kommunen
Senter for operativ virksomhet i nord NMI Årskonferanse 22.okt.2008 Kristine Lind-Olsen, senterleder Møte mellom forskning og næringsliv.
Omdømme Grete Wilsgaard Daglig leder og partner i Jobzone Tromsø
…når resultater betyr noe
Bilfinger Maintenance Management System Infor EAM Enterprise Edition
Utdanningsvalg 10.klasse
Banken som samarbeidspartner
Presentasjon VNR 20. mai 2014 CCB Tor M. Solheim - Forretningsutvikler/CEO.
A Merkantildata Company empowering your business.
Økoprofil - en miljøvurderingsmetode
National Gründercamp Enovas formål Fremme en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon og utvikling av energi- og klimateknologi.
Energimerking og energioppfølging i HFK Overingeniør energibruk Helge Gundersen.
Herøy vidaregåande skule Avd Herøy Herøy vidaregåande skule Avd Herøy Ligg sentralt plassert. Tett ved: Ligg sentralt plassert. Tett ved: -Herøy.
ARBEIDSLIVSKRIMINALITET Hva inneholder den overordnede risikoanalysen for byggherrer og bedrifter i bygg & anleggsbransjen?
Misjon Isave skal tilby en “do-it-your-self” løsning til markedsførere for å etablere automatisert dialog mot markedet.
Energieffektive Næringsbygg
Praktiske erfaringer, oppdrett i Ghana
Reklameanalyse av Baneservice
Bygg- og Anleggsteknikk Liker du å arbeide med hendene? Har du lyst til å jobbe med noe interessant? Vil du ha muligheten til å kunne sette spor etter.
Forskningsrådets nordområdesatsing: Hva gjør Forskningsrådet for å styrke forskning i nord? Avdelingsdirektør Kristi Agerup.
Juni 2009 Regional FoU-strategi for Østfold ”Samspill og synergi”
Ove Guttormsen| NHO Anskaffelseskonferanse | Oslo 11.mai 2016 – EN LANDSFORENING I NHO Innovative offentlige anskaffelsers betydning for omstillingsarbeidet.
Trebasert Innovasjonsprogram Rådgiver Espen Stokke, avd. for skog- og ressurspolitikk.
(0) Sammen redder vi liv.
ELEKTRO PRAKSISDAGER HØST Dine mål og muligheter ›Alle løpene i programområdet fører fram til yrkeskompetanse. Det er mulig å oppnå yrkeskompetanse.
Modulvegger skal fremstå som den mest profesjonelle aktøren innenfor fleksible modulvegger og modulhimlinger til næringsbygg Vår visjon!
Rekommunalisering eller en entreprise?
Avdelingsleder for prosjektledere
Arkitektbedriftene i Norge
ELEKTRO Praksisdager HØST 2017.
Visjon, virksomhetside og verdier
Boligkonferansen 2017 Stavanger 9. – 11. mai
Roede-kurs på arbeidsplassen
Hele norges lokale bedriftshelsetjeneste
Kompetansebarometeret 2018
NEDIG er totalleverandør av elektrotekniske anlegg og utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg. NEDIG utfører både små og store.
Øvelse: Hvilke ord fungerer best?
Regionreformen og samfunnsutvikling
Strategisk hierarki Regnskap AS.
Utskrift av presentasjonen:

JM Hansen Installasjon AutomasjonMaritim Kommunikasjon til vegg:

Kommunikasjon JM Hansen Butikk og Kundesenter JM Hansen

Brosjyre I brosjyren ønsker vi å fortelle våre kundene hva hver enkel avdeling gjør og hvilken tjenester vi kan tilby.

Kommunikasjon til vegg Her ønsker vi å forteller våre kunder hvem vi er på de ulike avdelingene. Teksten på kommunikasjonen er bare et eks. Jeg ønsker at dere kommer med forslag til tekst som dere vil fortelle våre kunder.

VerkstedButikk

Hei Merethe Kan vi utvide teksten litt på maritim, synes det er viktig at vi får med oss oppdrett og olje. Ser at du har et fint maritimt bilde på folderen, kan du sende dette til meg, kunne tenkt meg å bruke dette i forbindelse med en stillingsannonse. Er det noe som du lurer på så er det bare å ta kontakt på tlf `` Maritim avdeling – landsdelen totalleverandør innen maritim sektor JM maritim er an av landsdelens ledende innen service og salg av elektro og elektronikktjenester til fartøy i inn og utland. Vi representerer de fleste kjente merker og løsninger som finnes på dagens fartøy. Et viktig satsingsområde er oppdrett der vi leverer komplette løsninger for næringen. Vi er også i gang med satsing mot olje og gass der vi ønsker å bygge opp en solid kompetanse i årene fremover.`` Er bare å forandre så mye du vil på tekstoppbyggingen så lenge budskapet kommer frem Jostein Pettersen Maritim sjef JM Hansen Maritim

JM Hansen Installasjon AS Lokal styrke -optimale løsninger En av landsdelens ledende elektrobedrifter, med våre trivelige og dyktige medarbeidere har vi kompetanse og erfaring som dekker alle behov innenfor elektrotjenester. Hos oss vil alltid kompetanse og høy faglig standard være i fokus. Vi har egne avdelinger på Svalbard, Storsteinnes og Bjerkvik med hovedkontor i Tromsø. Avdelingen på Svalbard har med sin kompetanse og arktiske erfaring innenfor klima og miljø og har bidratt til en rekke spennende oppdrag i arktiske strøk. Vår prosjektavdeling utfører prosjektering og installasjoner i nybygg og rehabilitering for privat, næring og offentlige byggherrer. Vi legger stor vekt på å levere energieffektive og designmessige innovative løsninger både innenfor private boliger og næringsbygg. Serviceavdelingen består av fleksible prosjektledere og montører med bred erfaring og kompetanse som ivaretar langsiktige service-rammeavtaler og mindre oppdrag i tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere. I en tid hvor filialisering av Nord-Norge er en utfordring, er vi stolte av å være en lokalt forankret bedrift som bidrar til utvikling i nord, både gjennom samarbeid med andre aktører og ved å støtte aktiviteter som betyr mye for folks hverdag og trivsel. Derfor er vår visjon som bedrift og samfunnsaktør «Lokal styrke-optimale løsninger» Vegg tekst. JM Hansen Installasjon AS Prosekt avd. Nybygg i alle størrelser. Næring. Industri. Kontor. Hotell. Boligblokker. Boliger. Alt av Offentlige bygg Service avd Enebolig Renovering Service jobber Årskontroller Varmepumpe Belysning Termografering Feilretting av varmekabel. Energi spare tiltak Svakstrøm avd. Brannvarsling Nødlys/ ledelys Adgangskontroll Porttelefon Alarmer Varesikring Data/Tele/IKT Kameraovervåkning

J.M. Hansen Automasjon er en teknologiavdeling som leverer tjenester og løsninger for automatiserte anlegg. Vi bidrar med leveranser og tilpasninger for våre kunder med fokus på optimalisering av prosess og energieffektivitet. Vår ingeniørkompetanse for rådgivning, prosjektering og systemutvikling gir muligheter for å redusere energiforbruket i bygningen eller øke effektivitet og kvalitet i produksjon. Dette gir kunden økt lønnsomhet. Vi bistår med service og support av anlegg i drifts- og utvidelsesfase og sikrer økt stabilitet og funksjonalitet. I teknisk krevende installasjoner bidrar vi med integratorrolle mellom tekniske fag for koordinering og kvalitetssikring av funksjon for styring, regulering og overvåking, fjernstyring med overordnet driftskontroll og kommunikasjonssystemer for industriell IT. DEL 2 – for utvidet tekst i brosjyre: Vi tilbyr tjenester for -Systemintegrasjon o Driftskontrollsystemer o Prosesskontroll o Instrumentering o Industriell IT -Energieffektivisering o Energianalyse o Energirådgivning -Årlig serice o Funksjonstesting og tilstandskontroll o Revisjon av anlegg og systemer -Prosjektering o Systemutvikling o DAK -Forprosjekt o Analyse o Prosjektbudsjett o Kartlegging og dokumentasjon Revidert Anders Mørk Johansen Automasjon

A4 En brosjyre som forteller hvilken tjenester vi tilbyr våre kunder. Automasjon JM Hansen Lokal styrke -Optimale løsninger

A4 En brosjyre som forteller hvilken tjenester vi tilbyr våre kunder. Installasjon

A4 En brosjyre som forteller hvilken tjenester vi tilbyr våre kunder. Maritim

A4 En brosjyre som forteller hvilken tjenester vi tilbyr våre kunder. Verksted

A4 En brosjyre som forteller hvilken tjenester vi tilbyr våre kunder.