Medlemsmøte 26.2 2009 Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nasjonalt opptakskontor for fagskolen Fagskolekonferanse, 13. – 15. mai 2009 i Bodø.
Advertisements

Støtteordninger Medlemsmøte i NAMK •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
Camp Killingen Ferieleir, sjøleir, kurs- og selskapslokaler
Søknadsprosedyre barnehagebarn
Hyttetun på Høvringen for salg.
Velkommen til Butikkråd. Bakgrunn •Bakgrunnen for at Coop har valgt å opprette Butikkråd er for å bidra til å øke butikkens lokale konkurransekraft og.
PRISLISTEN Budsjettfordeling gjennom døgnet: 11% Plasseres fra 06:00-12:00 16 % Plasseres fra 12:00-18:00 70 % Plasseres fra 18:00-23:30 3 % Plasseres.
Pris PRISLISTEN Daypart: Sesong 1:CPT 136,- CPT 169,- GRP 5.430,- GRP 6.748,- Sesong 2:CPT 172,- CPT 226,- GRP 6.868,-
#Ratecard Prisliste Daypart: Sesong 1:CPT 136,-CPT 169,- GRP 5.484,-GRP 6.814,- Sesong 2:CPT 179,-CPT 235,- GRP 7.217,-GRP.
Sommerkurs i italiensk språk og kultur i Roma Sommeren 2008 Informasjonsmøte mandag 11. februar 2008.
LINERLA.
Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen
TILSKUDD TIL TILTAK I BEITEOMRÅDER November 2013.
1: Markedsleie for hybler og leiligheter i Oslo tredje kvartal 2006.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
 Ett klubb til klubb utvekslingsprogram  Distrikt/multidistrikt er sentrale støttespillere og koordinatorer  Se
Skisamling i Hintertux Periode 25 september til 2. oktober 2009.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
HVITVEIS.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Killingen – leirskole, ferietilbud og seminarlokaler
2 Daypart: B sesong:CPT 136,- CPT 169,- GRP 5.331,- GRP 6.625,- A sesong:CPT 172,- CPT 226,- GRP 6.742,-GRP 8.859,- A+ sesong:CPT.
Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles.
Camping Card Scandinavia
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
Larvik Campingplassforening 22 medlemmer, fra 20 til 600 plasser Sesongplasser, døgnplasser, hytter, leiligheter, brygger, badestrender, kafe, aktiviteter,
Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan.
DCKs Treningsleir 2010 Argelès-sur-mer 8 dager: 26/03 – 03/
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
Ny likepersonsordning
NEFs tillitsvalgtsamling Soria Moria Hotell mars 2015 Påminnelser og oppfrisking.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Sparebank1 Hallingdal Invest AS Tunellen II – Nytt flott beliggende tomtefelt i gangavstand til Flå sentrum!
AKTIVITETSPLAN HÅBAFJELL IDRETTSBARNEHAGE 2015/16
Roar Bjarne Kvamme1 Foreldremøte 10. trinn Velkommen.
LUS UKE Informasjon fra rådgiver. Hvilke rettigheter har elever som går ut av grunnskolen Inntak på Vg1 på ett av tre prioriterte utdanningsprogram.
Merverdiavgift. Hva er merverdiavgift? Merverdiavgift er en avgift (penger) man betaler til staten ved salg av varer og tjenester Beregnes som % av salgspris.
NMLF LOG-konf 2016 Norsk Militært Logistikkforum innbyr til NMLF LOGISTIKKONFERANSE 2016 på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 31. oktober og.
OVERSIKT OVER BUSSER ROGALAND - TRAVEL Mercedes E Klasse
Invitasjon til Jentedykketreff på Gon i Larvik 9. – 11. juni 2017
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Aktivitetshjul Des Jan Nov Feb Okt Mars Sept April Aug Mai
Årshjul for SFT/ lokallaga
FØRDE 2017 Landsskytterstevnet
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Velkommen til Raudeknuten
Avslutningstur G2005 Hei alle sammen!
Budsjettkonferanse 15. Mars 2017.
HELSEFORETAK VESTFOLD Leiligheten på NoreFri
Program for kvelden Velkommen  Oversikt over resten av skoleåret
Skoleruta 2016 – 2017 Elever - Mindre grupper
Fredrikstad-Cup (pinsen)
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Leirskole på Bringsvær
Utkast til produksjonsplan/releaseplan
Skoleruta mindre grupper
KLUBBKVELD & BURSDAGSFEIRING ASKER CK
Vi sorterer etter farger
Nye søknadsrutiner for Extrastiftelsen
Formidling til læreplass 2018
Skoleruta mindre grupper
Båttur 27. mai kl Også i år inviterer Fagforbundet Nittedal
Formål/Målgruppe Styrke det økonomiske grunnlaget for regionale frivillige organisasjoner i Rogaland. Ordningen gjelder frivillige lag og organisasjoner.
Månedsbrev for januar og februar
Årshjul for klubber og idrettsråd i Rogaland idrettskrets 2019
Lørdag 22. oktober. Hytteplanmila med after run!
Utenlandsturnering LFH
Innrede leilighet.
NROFs feltidrettsløp 2019 NROF avd Kristiansand inviterer til årets feltidrettsløp lørdag 12. oktober   Fremmøte: Luftforsvarets skolesenter, Kjevik.
Utskrift av presentasjonen:

Medlemsmøte Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer

Hytter:

Nesbyen: NESBYEN: På Nesbyen ca 260 km fra Sarpsborg har vi ei hytte. Hytta er bygget i 1999 og ligger rett ved Nesbyen alpinsenter, og golfanlegg. Det er fint tur terreng og gode fiskevann i umiddelbar nærhet.

Nesbyen forts: Hytta er på 80 kvadratmeter, Stor stue med kjøkkenkrok, 3 soverom nede og en hems i 2. etg. Det er 8 sengeplasser med sengetøy.

Nesbyen forts: Det er innlagt dusj og wc med varmekabler i gulv.. Det er bilvei helt frem til hytta sommer og vinter.

Nesbyen forts: Hytta er utstyrt med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter og radio med CD/kasettspiller. Det er TV med flere kanaler. I umiddelbar nærhet er det både alpin anlegg, og gode muligheter til å gå på ski vinterstid.

Ringebu: VENABUFJELLET /RINGEBU På Venabufjellet 359 km. fra Sarpsborg har vi to hytter på 55 kvm. stue med kjøkkenkrok, tre soverom sengeplass til 8 Alle med sengetøy, men husk å ha med overtrekk. Det er innlagt dusj og wc med varmekabler i gulv.. Det er bilvei helt frem til hyttene sommer og vinter.

Ringebu forts: Hyttende er utstyrt med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter og radio med CD/kassettspiller. Det er kabel TV m/video i begge hyttene,. B-hytta er beregnet for allergikere, det er derfor ikke anledning til å ha med dyr på denne hytta. Området inneholder fine merkede turløyper som starter rett ved hytteveggen. Det er også gode fiskemuligheter i nærheten.

Ringebu Forts: Alpinanlegget på Spitsbergseter ligger ca. 10 km. unna hyttene. Hafjell og Kvitfjell alpinsentere ligger ca 45 min kjøring unna. Ved Kvitfjell ligger også Hunderfossen familiepark med aktiviteter hele året.

Løkkevika: LØKKEVIKA: Fagforbundet Sarpsborg har 7 koselige hytter på Løkkevika. Hyttene er enkelt utstyrt, sengetøy må medbringes. De fleste hyttene har sjøutsikt og skjermet og flott beliggenhet. Kort vei til flott strand med bade og fiskemuligheter. Httene har to soverom med køysenger, stue med kjøkkenkrok og sovesofa, sengeplass til 6. Hyttene er ikke vinterisolert så sesong for disse hyttene er kun i sommer-sesongen

Løkkevika forts: Vi leier to båtplasser ved bryggeanlegg i nærheten, der har vi to båter på ca 15 fot, en robåt og en med motor. Det er også en campingplass med plass til ca 15 vogner. Søknad for campingplassen blir innvilget for tre år av gangen.

Torrevieja: TORREVIEJA Leiligheten i Torrevieja Spania er helt ny. Leiligheten ligger ca 30 km syd for Alicante.leiligheten er bygget i Flott leilighet i nytt opparbeidet leilighetsområde ca 3 km fra sentrum av Torrevieja Leiligheten har Tv med norske kanaler, fullt utstyrt med alt man trenger. bla. vaskemaskin. Gangavstand til restauranter, strand og butikker.

Torrevieja forts: Stille og rolig område med svømmebasseng tilknyttet komplekset. 2 soverom, to bad og mulighet for 2 ekstra sengeplasser i den ene stua, det er også barneseng i leiligheten (totalt 6 sengeplasser)

Torrevieja forts: Flott takterasse, leiligheten har biloppstillingsplass og en liten hage som er inngjerdet. Det går fly fra Rygge og Gardermoen.

Bilder Torrevieja:

Hengere og båt: Hengere/båt Foreningen har også to varehengere og en båthenger som kan leies for kr 50 pr døgn. Leien avtales fortløpende.

Søknadsfrister hytter i Norge: Jul- og nyttårshelgen 15.november Vintersesong: Fra 20. februar (fra vinterferie-uken) til 1.mai10.desember Sommersesong: Fra 20. juni til 1.september15. mai. Høstsesong: Fra 1.september til 1. november15. juli.

Søknadsfrister Løkkevika: Campingplassen i Løkkevika, Søknadsfrist: 1. mars Sesong: 1. mai-1. oktober

Søknadsfrister Torrevieja: Periode 1/5-31/10 1. desember Periode 1/11-30/41. mai

Søkeprosess: Medlemer har førsterett til velferdstilbudene våre. Søknad skjer skriftlig enten ved innsending av søknadsskjema eller mail.

Søkeprosess forts: Søknadene blir behandlet av hyttestyret rett etter fristens utløp og de som har fått tildelt hytte får skriftlig beskjed. Dersom man svarer ja, er dette bindende. Avbestilling kort tid før avreise blir fakturert dersom hytta ikke blir leid ut til andre

Priser: Hytter på fjellet: 1700 pr uke Løkkevika hytter:1200 pr uke Løkkevika camping:2500 pr sesong Torrevieja:2500 pr uke

Tildeling av hytter: Der hvor tildeling skjer ved loddtrekning, blir alle søknader sortert etter antall medlemsår i foreningen. og når medlemet hadde hytte sist. Man får to poeng for hvert år man er medlem, full opptjening er 8 år/16 poeng

Tildeling av hytter forts: Ved tildeling av hytte etter trekning mister man 8 poeng, det vil da si at det går 4 år før man igjen har full opptjening. Ved avbestilling av slike uker kort tid før avreise, vil det være førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Fagforbundet Sarpsborg på nett: