Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ressursutvikling NORSK - OLYMPIA. Mål Lærere i fellesfag og programfag skal få møte hverandre og presentere og videreutvikle ideer til tverrfaglige undervisningsopplegg.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ressursutvikling NORSK - OLYMPIA. Mål Lærere i fellesfag og programfag skal få møte hverandre og presentere og videreutvikle ideer til tverrfaglige undervisningsopplegg."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ressursutvikling NORSK - OLYMPIA

2 Mål Lærere i fellesfag og programfag skal få møte hverandre og presentere og videreutvikle ideer til tverrfaglige undervisningsopplegg.

3 Hvordan lage et undervisningsopplegg som ivaretar både programfaget og fellesfaget?

4 Har du huska leksa? Alle i gruppa presenterer ideen eller opplegget de har med seg. Presenter evt. en idé fra:  Treffsikker undervisning  Skriving i FYR  Presentasjonene som du kunne tenke deg å ta utgangspunkt i.

5 Plan for gruppearbeidet 1.Alle i gruppa presenterer ideen eller opplegget de har med seg. 2.Gruppa velger en av ideene som de vil arbeide videre med. 3.Lag et undervisningsforløp med dette som utgangspunkt. Her er noen mulige stikkord:  Tittel/hvilke fag og programområder er dette for?  Kompetansemål og konkrete læringsmål  Ressurser og utstyr  Læringsaktiviteter (beskriv undervisningsforløp – tenk fagdidaktisk)  Evaluering og evalueringskriterier

6 NDLA – fyr.ndla.no Publiseringsmalen til NDLA. Det er fint om gruppa publiserer, men ikke et krav. NDLAs konkurranse!


Laste ned ppt "Ressursutvikling NORSK - OLYMPIA. Mål Lærere i fellesfag og programfag skal få møte hverandre og presentere og videreutvikle ideer til tverrfaglige undervisningsopplegg."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google