Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret."— Utskrift av presentasjonen:

1 Musikk valg av programfag til Vg3

2 Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret passordet til Du kan logge deg inn flere ganger og endre valget ditt innen fristen fredag 7.februar.

3 Klikk på den blå lenken

4 Du skal enten velge et programfag fra eget programområde: Musikk fordypning Eller fag fra studiespesialiserende fra programområdene, realfag, språk samfunnsfag og språk eller idrett.

5 Her er liste over fagene som du kan velge på Askim vgs. Trykk på velg og lagre når du er ferdig Når du er ferdig klikker du på lagre valgene øverst på siden

6 Har du spørsmål? Send epost til: maropp4@ostfoldfk.no


Laste ned ppt "Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google