Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Universell utforming av kollektivknutepunkt. Hvem er vi som arrangerer? Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet Avdeling for rettferd og inkludering Deltasenteret.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Universell utforming av kollektivknutepunkt. Hvem er vi som arrangerer? Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet Avdeling for rettferd og inkludering Deltasenteret."— Utskrift av presentasjonen:

1 Universell utforming av kollektivknutepunkt

2 Hvem er vi som arrangerer? Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet Avdeling for rettferd og inkludering Deltasenteret Nettverket «Deltatransport»

3 Deltasenteret Statens kompetansesenter for deltakelse og tilgjengelighet Sektorovergripende rolle

4 Vi jobber med Universell utforming i: Bygg Uteområder IKT Persontransport Tjenester

5 «Deltatransport» Uformelt nettverk på tvers i sektoren Universell utforming innen transportsektoren Konferanser, fagmøter og diskusjoner 5

6 Hvorfor knutepunkt? Målet om deltakelse og inkludering Hvordan kommer jeg meg på jobb? Fra toget til kaia? Når? Billett? Målet om at hele reisekjeder blir universelt utformet (NTP 2014- 2023) Knutepunkt er noder som medfører komplekse prosesser

7 Programmet her i Trondheim 8.-9. oktober «lunsj til lunsj» med fag, middag og befaringer imellom Samarbeid med konferansen «Byen og Infrastrukturen»

8


Laste ned ppt "Universell utforming av kollektivknutepunkt. Hvem er vi som arrangerer? Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet Avdeling for rettferd og inkludering Deltasenteret."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google