Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

UNIVERSET.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "UNIVERSET."— Utskrift av presentasjonen:

1 UNIVERSET

2 Prosjektplan Skal gi dere en oversikt over temaet. Skal inneholde:
En oversikt over hva dere skal skrive om innenfor deres tema (begrunnelser!) Hvor dere skal hente informasjon Oppbygging/skisse av veggavis Hvem som gjør hva Milepæler og hvordan dere skal nå mål

3 Milepæler Uke 9-13 Prosjektplan i slutten av uke 9
«Mentormøte» i uke 10 Veggavis ferdigstilles uke 11 Muntlig fremlegg jobbes med uke 12 Fremføringer i uke 13 (uka før påske)

4 Produkter Veggavis Kriterier: Tittel Fakta Fremtidsmuligheter
Være kreative  Ryddig, oversiktlig og informativ veggavis Kriterier: Tittel Fakta Fremtidsmuligheter Kildekritikk/henvisninger Fange publikum God struktur/logisk oppbygning Bruk av gode illustrasjoner/bilder Muntlig fremlegg Går igjennom kriterier senere.

5 Veggavis Høy grad av måloppnåelse Middels grad av måloppnåelse
Høy grad av måloppnåelse Middels grad av måloppnåelse Lav grad av måloppnåelse Kommunikasjon Plakaten er utformet på en fin måte med tekst og bilder. Plakaten fanger publikum. Dere har skrevet egne tekster som er lett å forstå og lære av. Plakaten er utformet på en fin måte med tekst og bilder. Dere har skrevet egne tekster. Dere har laget en plakat med tekst og bilder. Kilder Dere har brukt flere kilder, refererer til disse og er kritiske. Dere har brukt flere kilder og oppgir disse. Dere har brukt noen kilder. Kunnskap Dere kan stoffet så godt at dere har presentert viktig informasjon på plakaten. Dere er kritiske til stoffet dere har tatt med. Dere kan tenke fremtidsrettet innenfor deres tema. Dere viser at dere kan temaet gjennom bilder og tekster dere har skrevet på plakaten. Dere kan tenke noe fremtidsrettet innenfor deres tema. Dere viser at dere kan finne informasjon om temaet og samle det på en plakat.

6 STJERNER Renate, Anita R, Kerim

7 BIG BANG Fredrik & Einar

8 GASSPLANETENE: JUPITER, SATURN, URANUS OG NEPTUN Vilde, Halvor og Iver

9 STEINPLANETENE: MERKUR, VENUS, JORDA OG MARS Jonas, Anita S, Minde

10 SOLA & MÅNEN Marius, Ramin og Steve

11 KOMETER Sindre, Pål, Andreas

12 ROMFARTSHISTORIE Hedda, Vilma og Margarita

13 GALAKSER Isabella & Inga

14 Kildekritikk & kildehenvisning


Laste ned ppt "UNIVERSET."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google