Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KLASSEKONTAKTER: RANDI TONJE HELENE ELIN.  Et godt samarbeid skole/hjem er grunnlaget for en god opplæring og utvikling. Vi må sammen slutte om skolen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KLASSEKONTAKTER: RANDI TONJE HELENE ELIN.  Et godt samarbeid skole/hjem er grunnlaget for en god opplæring og utvikling. Vi må sammen slutte om skolen."— Utskrift av presentasjonen:

1 KLASSEKONTAKTER: RANDI TONJE HELENE ELIN

2  Et godt samarbeid skole/hjem er grunnlaget for en god opplæring og utvikling. Vi må sammen slutte om skolen vår, både når det gjelder felles foreldremøter og arrangementer, klassemøter og sosiale tiltak for elevene. Vi som klassekontakter skal være et bindeledd for dere foreldre til kontakt lærer og skolen. Er det noe dere ønsker å ta opp å ikke gå direkte til kontakt lærer eller skolen så kan dere komme til oss og drøfte det aktuelle.

3  huk tak oss i en hente eller bringe situasjon.  dere kan ringe oss eller sende en sms.  vi har også en facebook side hvor dere kan ta opp felles ting som gjelder flere. Her er vi Randi Mikaelsen 92666942 randiovergard@hotmail.comrandiovergard@hotmail.com Helene Korneliussen 48155028 helenekorneliussen@gmail.comhelenekorneliussen@gmail.com Tonje Gonzales 46664149 Tonje_f@yahoo.comTonje_f@yahoo.com Elin Larsgård 97952863 elinlarsgaard@hotmail.comelinlarsgaard@hotmail.com Legg oss til på FB å søk opp FB siden: Foreldre til kull født 2007, Lillås Det er pr i dag 48 medlemmer så det er nok noen som mangler enda. Hjelp oss å inviter.

4

5  17 nov refleks- bål tur.  5 jan: juletrefest på Lillås skole, gymsalen. Elevene fremfører noen sanger evt danser. Alle gå rundt juletreet og det blir grilling i bålkoja.  29 januar: FAU arr Lillås kafe  19 mars: spill kveld etter Lillåscafe  Uke 16 vår foreldre møte  17 mai : 2 klasse foreldre har ansvar for arrangementet på Lillås skole etter barnetoget.  Vi jobber med en Oslo tur 28 april. Vi håper å få foreldre til å kjøre privat biler. tanken er Frammuseet og teknisk museum.

6  Tur til Oslo  Tirsdag 28. april betales av klassekassen  Trenger foreldre som kan kjøre  Opplegg: Frammuseet (gratis) med omvisning og Teknisk Museum (kr. 25) med undervisningsopplegg om skjelettet og gå fritt rundt  Lite forbehold om regelendringer  Informasjon på ukeplanen LES DEN  Leksetid – tid hvor man kan gjøre lekser. Lagt til mandag og tirsdag. Pga. uteskole ligger leksebøkene på skolen fra man – onsdag.  Veiledet lesing

7  Hva ville dere som foreldre gjort for å løse situasjonen?  Hva ønsker dere skolen (kontaktlærer) skal gjøre for å løse situasjonen?  Hva ønsker dere SFO skal gjøre for å løse situasjonen? Tilleggsoppgave til hver case:  Hvem har hovedansvaret for å løse de ulike casene?  Er det hjemmet, skolen/SFO eller skole/SFO + hjemmet i samarbeid


Laste ned ppt "KLASSEKONTAKTER: RANDI TONJE HELENE ELIN.  Et godt samarbeid skole/hjem er grunnlaget for en god opplæring og utvikling. Vi må sammen slutte om skolen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google