Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013. Og så litt informasjon til de voksne: Vi håper at dere melder oppstartsdag den 1. eller 12. august, med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013. Og så litt informasjon til de voksne: Vi håper at dere melder oppstartsdag den 1. eller 12. august, med."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013

2 Og så litt informasjon til de voksne: Vi håper at dere melder oppstartsdag den 1. eller 12. august, med oppmøte kl. 10.00 på Rosetten. Da markerer vi første dag med litt ekstra feiring og har ett opplegg som gir barna en trygg og god start. Da får dere møte Geraldine og hennes kollegaer som gleder seg til å møte dere alle. Første skoledag er 19. august. I denne omgangen sender jeg med denne korte info-snutten. På førskoledagen vil jeg være tilstede, fortelle litt kort om Aktivitetsskolen og dele ut et informasjonshefte. Her vil dere finne informasjon om rutiner, aktiviteter, hvem som jobber hos oss og lignende. Det vil også stå litt om hvordan vi tar i mot de nye barna og hvilke aktiviteter vi legger opp til den første tiden. Forskrift for Aktivitetsskolen og søknadsskjema finner dere også på vår hjemmeside: www.rosenholm.gs.oslo.no/tilbud/www.rosenholm.gs.oslo.no/tilbud/. Siden oppdateres hver uke og inneholder i tillegg blant annet rammeplan, halvårsplan, ukeplaner, info om ansatte, nyheter, bilder fra Aktivitetsskole- hverdagen og kontaktinfo. Om det er noe dere lurer på tar jeg gjerne i mot henvendelser enten på telefon: 23 46 40 13 eller e-post : geraldine.grindrud@ude.oslo.kommune.nogeraldine.grindrud@ude.oslo.kommune.no Det er hyggelig hvis dere kommer innom på et besøk for en liten prat Med vennlig hilsen Geraldine Grindrud Fungerende Avd-leder Hei! Nå er det ikke så lenge til du begynner på skolen. På skolen finnes det også et sted som heter Aktivitetsskolen. Her kan du være tidlig på morgenen før skolen starter og etter skoletid mens de voksne fortsatt er på jobb eller ønsker at du skal ha noen å leke med. Førsteklassingene har sin egen avdeling som heter ”Rosetten”. Her er det et eget hus med 2 store rom og noen små rom. Her kan du kan tegne, male, perle, lese bøker og gjøre andre morsomme ting. Dere kan også bygge lego og brio eller leke med biler og dukker. Hver uke er vi i gymsalen og noen ganger lager vi mat. På Rosetten gjør vi litt lekser og trener på bokstaver. Det er veldig gøy å gjøre det sammen, for da blir vi så flinke. Vi besøker Søndre ås gård og der lærer vi om dyrene og hvordan vi skal ta vare på naturen. Vi blir hentet med hest og kjerre og spiser maten vår før vi steller dyrene. Sirkus akrobatikk, sang og dans kan du også være med på. Etter jul kan du også være med i svømmehallen å leke deg i vann. Kanskje lærer du å svømme eller kanskje du bare blir tryggere i vann! De voksne som jobber på Rosetten gleder seg til å bli kjent med deg!

3 Åpningstid og oppholdstid Åpningstid fra 7:30 – 17:00. Heldagsplass betyr at barnet kan benytte tilbudet ubegrenset i åpningstiden. Halvdagsplass kan benyttes inntil 12 timer per uke. Vi gjør dere oppmerksom på at halv plass (12 timer) også gjelder i skolens ferier og plandager. Oppholdsbetaling Søknad Søknadsfrist 1. april. Alle som søker innen fristen får plass. Søknaden sendes den aktuelle skolen eller elektronisk via Oslo kommune sin hjemmeside. Inntekt til og med Kr 164 244 Inntekt mellom Kr 164 245 - 300 000 Inntekt over 300 001 Heldag557,-1024,-2611,- Halvdag359,-658,-1765,- Oppstart Det er mulig for nye søkere å benytte plassen fra 1. august. Husk å skriv dato for oppstart på søknadsskjema. Driftsrammer og formål fremkommer av forskrift om Oslo kommunes skolefritidsordninger. Med vennlig hilsen Geraldine Grindrud Fungerende Avd-leder


Laste ned ppt "Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013. Og så litt informasjon til de voksne: Vi håper at dere melder oppstartsdag den 1. eller 12. august, med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google