Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Drama og teater ved Høgskolen I Vestfold

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Drama og teater ved Høgskolen I Vestfold"— Utskrift av presentasjonen:

1 Drama og teater ved Høgskolen I Vestfold

2 Marthe Amalie Johnsrud, (tekstforfatter i reklamebyrå, skuespiller, regissør og årsenhetsstudent 2006: ”Drama baklengs inn i fuglekassa! Tenk om matte hadde vært like gøy.”

3 Ken-Morten Gundersen, årsenhetsstudent 2008: ”Drama har gjort meg til en tryggere og mer tydelig leder og har bidratt til nye måter å løse konflikter i klasserommet.”

4 Kathrine Solstrand, allmennlærer og drama 2 student 2008 ”Drama er et spennende og givende fag på høgskolen i Vestfold og jeg gleder meg til å komme ut i læreryrket og få brukt de tingene jeg har lært i drama 1 og drama 2. Jeg kan bruke drama i alle fag, for eksempel som en introduksjon til ulike tema i matematikk”

5 Eirin Saga, allmennlærer og drama 3 student 2007: ”Som lærer på ungdomsskolen går det ikke én dag uten at jeg har utbytte av dramaerfaringene mine fra høyskolen. Det gjør meg til en bedre lærer.” ”

6 Lise Mandal, allmennlærer og drama 3 student 2007/08: ”Jeg har gått tre år på drama på HIVE og som lærer er det absolutt å anbefale for andre som jobber med barn og ungdom. Dramafaget har gitt meg et tilleggsverktøy i de andre fagene jeg underviser i. Metoder som gjør undervisningen mer spennende for både lærer og elever. Der hvor tradisjonell klasseromsundervisning blir vanskelig, enten pga. at elevene syns faget er kjedelig eller det er elementer i en klasse som gjør det vanskelig å gjennomføre er drama en prisverdig metode å bruke.”

7 Gard Almen, drama 3 student 2007: ”Før jeg studerte teaterarbeid på HVE hadde jeg null erfaring med drama, og studiet bød derfor på flere faglige og personlige utfordringer. Et av de mest spennende prosjektene jeg hadde gleden av å være med på var å på eget initiativ sette opp forestillingen ”Forkost i det grønne” sammen med tre medstudenter og en gruppe tidligere rusavhengige. Resultatet ble fremført på Røde Kors sitt årsmøte i 2007.”

8 Marita Nyheim, allmennlærer, butikksjef og drama 2 student 2008: ”Gjennom studiet skapes synergier med gjenklang i selve livet”

9 Mette Sandholmen (førskolelærer og masterstudent 2008): ”Studiet på høgskolen var både artig og lærerikt samtidig som det var mitt springbrett til en master i drama og teater ved NTNU”

10 Charlotte (årsenhets student 2008): ”Studiet har inspirert meg til å søke på teaterhøgskolen”

11 Jasdeep Singh, allmennlærer og ansatt i barneavdelingen i NRK:

12 Anne Abrahamsen (student 2007)

13 Iselin Saga

14 Frode Alexander Rismyr, allmennlærer, skuespiller, regissør og drama 3 student 2008:

15 Vivian Knudsen(allmennlærer og årsenhetsstudent 2008): ”Gjennom å bruke drama- og teater i skolen blir jeg bedre kjent med hver enkelt elev.”

16 ”Gunhild Paalgard(årsenhetsstudent 2008): Dramafaget skaper kreative utfordringer og gleder i hverdagen, og gir meg mange verktøy som jeg kan bruke i jobb og privat.”

17 Edel Rudskjær(Årsenhetsstudent 2008)

18 Ann Jeanett Nyheim (skuespillerutdannet fra NiSS Teaterskole og årsenhetsstudent 2008)

19 Beate Fossnes (allmennlærer og drama 2 student 2008): ”Faget drama har  gitt meg stor glede og nye impulser til å utvikle meg kreativt og skapende som menneske” Faget drama har gitt meg stor glede og nye innpulser til å utvikle meg kreativ og som et skapende menneske. 

20 Velkommen!

21 Studieåret 2008/2009 tilbyr vi:
Drama 1: 30 studiepoeng i grunnleggende skuespillerteknikk og muntlig formidling, drama- og teaterpedagogikk, forumteater og teaterproduksjon) Drama 2: 30 studiepoeng i mer avansert skuespillerteknikk, teaterproduksjon med vekt på eksperimentelle teaterformer, dramaturgi, regi og teater på tvers av språk og kultur Årsenhet i Drama og teater: En kombinasjon av drama 1 og drama 2 – fulltidsstudium 60 studiepoeng

22 Se mer info på:


Laste ned ppt "Drama og teater ved Høgskolen I Vestfold"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google