Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FAUSKE 2025 UTVIKLING GJENNOM SAMHANDLING. FAUSKE KOMMUNES VISJON Fem forslag til visjon for Fauske; 1.Innbyggerne skal oppleve Fauske som den beste kommunen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FAUSKE 2025 UTVIKLING GJENNOM SAMHANDLING. FAUSKE KOMMUNES VISJON Fem forslag til visjon for Fauske; 1.Innbyggerne skal oppleve Fauske som den beste kommunen."— Utskrift av presentasjonen:

1 FAUSKE 2025 UTVIKLING GJENNOM SAMHANDLING

2 FAUSKE KOMMUNES VISJON Fem forslag til visjon for Fauske; 1.Innbyggerne skal oppleve Fauske som den beste kommunen å bo og ha sitt virke i ! 2.En levende folkehelsekommune ! 3.Et levende knutepunkt ! 4.Det pulserende hjertet i Salten ! 5.Der vi møtes !

3 HVA KAN DEN ENKELTE INNBYGGER BIDRA MED? ULIKE STADIER I LIVET – UNG/GAMMEL ENGASJEMNT PÅ ULIKE NIVÅER VILJE TIL Å BIDRA SOSIALE RELASJONER DELTA I DET POLITISKE ARBEIDET

4 LAG OG FORENINGER – ET KULTURELLT MANGFOLD EN KOMMUNE UTEN AKTIVE LAG OG FORENINGER ER EN FATTIG KOMMUNE! ER ANTAGELIGVIS DEN VIKTIGSTE FAKTOREN FOR Å FÅ INNBYGGERNE TIL Å DELTA AKTIVT I LOKALSAMFUNNET. UTVIDER DEN SOSIALE OMGANGSKRETSEN SOM ER EN VIKTIG FAKTOR FOR Å TRIVES I SAMFUNNET, BÅDE PÅ DET FYSISKE OG PSYKISKE PLANET.

5 BEFOLKNINGSVEKST! TILRETTELEGGE FOR ØKT BYGGEAKTIVITET TILRETTELEGGE FOR ØKT SYSSELSETTING TILRETTELEGGE FOR NYSKAPING TILRETTELEGGE FOR VIDERE UTVIKLING OG IVARETA DE EKSITERENDE MILJØENE I KOMMUNEN (SKOLE, NÆRMILJØSENTER, BEDRIFTER, IDRETTSANLEGG, OSV).

6 FAUSKE 2025? VILJE TIL UTVIKLING OG VEKST INNOVATIVT ARBEID VISJONENE MÅ REALISERES GJENNOM HANDLING FREMTIDEN SKAPES I NÅTIDEN UTVIKLING GJENNOM SAMHANDLING


Laste ned ppt "FAUSKE 2025 UTVIKLING GJENNOM SAMHANDLING. FAUSKE KOMMUNES VISJON Fem forslag til visjon for Fauske; 1.Innbyggerne skal oppleve Fauske som den beste kommunen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google