Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldremøte på Nabeita. ”Barna våre – det beste vi har i livet”. ”Barna våre – det beste vi har i livet”.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldremøte på Nabeita. ”Barna våre – det beste vi har i livet”. ”Barna våre – det beste vi har i livet”."— Utskrift av presentasjonen:

1 Foreldremøte på Nabeita. ”Barna våre – det beste vi har i livet”. ”Barna våre – det beste vi har i livet”.

2 Hvordan er vårt nye barnesyn? Curlingforeldre og servicebarn. Curlingforeldre og servicebarn. Tempobarn Tempobarn Forhandlerbarn Forhandlerbarn Barnets behov og drifter. Barnets behov og drifter.

3 Risikofaktorer Ø.Kvello(2007) Risikofaktorer Ø.Kvello(2007) Personen Det øvrige oppvekst- miljø Foreldre (familie) Beskyttelsefaktorer

4 kommunikasjon kommunikasjon Barnet har sitt hjørne De voksne har sine hjørner i trekanten V V B

5 Hvilken foreldrestil har du? Autoritær foreldrestil Autoritær foreldrestil Myndig/demokratisk foreldrestil Myndig/demokratisk foreldrestil Ettergivende foreldrestil Ettergivende foreldrestil Neglisjerende foreldrestil Neglisjerende foreldrestil ”Coparenting” (Kelly 2002) ”Coparenting” (Kelly 2002) Hvordan blir: kontrollen varmen: Ø.Kvello(2007) Ø.Kvello(2007)

6 Hvordan er voksne voksne? Hvordan løser vi konflikter? Hvordan løser vi konflikter? Hvordan setter vi grenser? Planlegger vi det? Samsnakker vi om det? Hvordan setter vi grenser? Planlegger vi det? Samsnakker vi om det? Hvordan gir vi ros? Oppmuntrer vi det som er positivt? Hvordan gir vi ros? Oppmuntrer vi det som er positivt? Har vi styrke til å stå i motvind? Har vi styrke til å stå i motvind? Har vi noen å stå sammen med? Har vi noen å stå sammen med? Hva sier statistikken om hvordan vi lever? Hva sier statistikken om hvordan vi lever?

7 Kan alt måles? TELL DE SVARTE PRIKKENE..

8


Laste ned ppt "Foreldremøte på Nabeita. ”Barna våre – det beste vi har i livet”. ”Barna våre – det beste vi har i livet”."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google