Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Budsjettarbeidet i 2005 Arbeidet i DKFU i forbindelse med budsjettet Strategi ved inngangen av året Historikk fra 2005 Konkrete resultater oppnådd Utgangspunkt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Budsjettarbeidet i 2005 Arbeidet i DKFU i forbindelse med budsjettet Strategi ved inngangen av året Historikk fra 2005 Konkrete resultater oppnådd Utgangspunkt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Budsjettarbeidet i 2005 Arbeidet i DKFU i forbindelse med budsjettet Strategi ved inngangen av året Historikk fra 2005 Konkrete resultater oppnådd Utgangspunkt for årets budsjettbehanding

2 Strategi ved inngangen av 2005 Etablere kontakt mot FAU og foreldre- representanter for å ha ryggdekning for innspill og utspill Opprette kontakter i bystyret og mot partiene for å påvirke og drive lobby Drive presse og offenteliggjøring

3 Historikk fra 2005 Konkrete føringer våren 2005. Skolen skal ha et løft ”Magda saken” en kamp mellom eldreomsorg og skole Strømsø-saken, på høring etter påtrykk fra DKFU Budsjettet 2006, ble vi hørt ?

4 Konkrete resultater Årets budsjett økte med 4 mill utover opprinnelig forslag Etablert kontakter  Etablert formell og uformell kontakt med det politiske miljø som utgangspunkt for fremtidig arbeide  Pressen er oppmerksom på foreldre og brukerkrav  Avtalt løpede møter med Komm. Dir. Fokussaker  Gruppestørrelse, skoleundersøkelser og konkretespørsmål til bystyret komiteen  Påpekt behovet for investering i bygginger for å møte behovet for fleksible grupper Formelle høringer  Strømsø saken, bygging av erstatning for Strømsø skole  OU skole, Administrativ oganisering  Vi forventer på vegne av foreldrene å bli tatt med på råd i neste sak

5 Utgangspunkt for årets budjett- behandling Skolen fikk IKKE et budsjett løft for 2006, hva med budsjett 2007  Kontakter og dialog må starte tidligere, men pass på innspurten  Må ha beredskap for eventuell ny sektorkamp  Ha konkrete overordnede krav  Ikke bare økonomi, fokus på kvalitet og resultater  Brukersidens stemme er etablert og partiene må holdes løpende varme ”La oss trekke i lag”  for fokus på skole i arbeidet for budsjett 2007  Bredere bruker- og foreldreinvolvering gir kraftigere krav.  Alle skal vite DET KOMMER ET VALG i 2007.


Laste ned ppt "Budsjettarbeidet i 2005 Arbeidet i DKFU i forbindelse med budsjettet Strategi ved inngangen av året Historikk fra 2005 Konkrete resultater oppnådd Utgangspunkt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google