Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oljefondskampanjen i Fasteaksjonen 2015: Jobber og utvikling Sundvolden 25. januar 2014.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oljefondskampanjen i Fasteaksjonen 2015: Jobber og utvikling Sundvolden 25. januar 2014."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oljefondskampanjen i Fasteaksjonen 2015: Jobber og utvikling Sundvolden 25. januar 2014

2 Mr Nickens http://sendenvekker.no/

3 Verden trenger gode jobber 200 millioner arbeidsløse Biskop Joe Seoka: «Vi har nok av utdannede mennesker. De mangler jobb! Vi trenger investeringer som skaper vekst og som gjør folk i stand til selv å skape utvikling og investorer som respekterer menneskeverdet og Guds skaperverk.» Vårt krav: Norge skal investere betydelig mer av oljefondet i fattige land, på en måte som kommer fattige mennesker til gode.

4 Hvorfor er DU viktig? At folk støtter kampanjen vår er helt avgjørende for at vi blir hørt! Til nå: 13225 underskrifter. Uten innsatsen under Fasteaksjonen: 10000 færre! Uten dette hadde vi aldri oppnådd å få inn følgende plattform i regjeringsplattformen: «Regjeringen vil opprette et investeringsprogram innen SPU (…) med formål å investere i bærekraftige bedrifter og prosjekter i fattige land og fremvoksende markeder.» Men IKKE i mål! Vi må sikre AT det skjer, på en måte som skaper gode jobber!

5 Bli med på månedens aktivitet! Vi trenger folk lokalt til å påvirke! De som bestemmer i dette landet er stortingsrepresentanter fra landets fylker. Lokale stemmer er avgjørende. Vi setter folk i direkte kontakt med sine politikere. Dette gir god respons fra politikerne – de svarer! I dag 300 personer i nettverket. Stortinget viktigere nå enn før: mindretallsregjering. Det nytter: –Sendte innspill til partiprogrammet til Høyre – kom inn i programmet –Land for land: Vi trodde vi hadde vunnet saken med Siggy, men så var forslaget dårligere enn vi trodde. Månedens aktivitet ble å sende brev til sitt fylkes representant i finanskomitéen på Stortinget. Vi ble hørt – vi vant saken! Månedens aktivitet var avgjørende her. Veldig enkelt for de som deltar: vi skriver og sender brevet. Det du trenger å gjøre er å lese saken, skrive navn, postnummer og e-post, så ordner vi resten! www.kirkensnodhjelp.no/no/Engasjer-deg/gjor-en-forskjell/manedens-aktivitet1/


Laste ned ppt "Oljefondskampanjen i Fasteaksjonen 2015: Jobber og utvikling Sundvolden 25. januar 2014."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google