Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept. 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept. 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept. 2013

2 Menighetens profil og satsingsområder

3 Kristiansand Frikirke – en flergenerasjonsmenighet  Vi ønsker å være en livsløpsmenighet – fra vugge til grav.  Vi vil fremelske enhet på tvers av generasjoner. Enhet handler ikke om at alle tenker likt, men om at vi har samme mål.

4 Kristiansand Frikirke – en tjenende menighet  Vi ønsker ikke å være oss selv nok. Vårt kristne fellesskap skal være en gave til byen/fellesskapet/nabolaget. Vi vil se mer diakonale tiltak i vår menighet.  Vi ønsker å hjelpe mennesker til å utføre det kall Jesus har lagt i den enkelte og legge til rette for at de kan tjene med sine nådegaver.

5 Kristiansand Frikirke – en misjonsutsender  I vår menighet skal det være naturlig for unge mennesker å bli misjonærer.  Mål: 20 misjonærer i 2020.  Vi vil støtte enkeltpersoner og familier som vil dra ut på DTS/Bibelskole eller liknende livsforvandlende prosjekt.  Vi vil jevnlig arrangere kortere misjonsturer for familier, ungdom og andre aldersgrupper.

6 Kristiansand Frikirke – en menighetsplanter  Misjon er ikke en aktivitet, men kirkens natur. Det er viktig å være bevisst på hvem vi er sendt til; geografisk, demografisk eller med tanke på interesseområde.  Vi ønsker å se at nye misjonale fellesskap etableres der våre medlemmer bor. Viktigere for folk med lokal tilhørighet.  Mål: Ny menighet «Frikirken Øst» sept. 2014  Misjonale fellesskap som er knyttet til sentrum

7 Kristiansand Frikirke – en åpen kirke.  Fellesskapet vårt skal være et sted som er raust og nådig overfor alle mennesker, tydelig på Jesus.  De som kommer inn i kirken, blir alltid møtt og sett.  Mål: En resepsjon som betjenes både dagtid og kveldstid.  Frikirkens bygg skal være en lys, varm, åpen og innbydende kirke.


Laste ned ppt "Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept. 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google