Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014"— Utskrift av presentasjonen:

1 Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Sammen om oppdraget Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014

2 T-rkia – nært og unådd Fra september 2012 har Frikirken utsendinger i T-rkia, en nær og unådd folkegruppe. Bare ca av 74 millioner innbyggere er evangeliske kristne. 99% er muslimer.

3 Israel – til Jesus kommer
Frikirken vil fremme Guds rike i Israel. Vi samarbeider med Det Israelske bibelselskapet, Beit Eliahu-kirken i Haifa og ungdomsorganisa- sjonen Netivah. Tor Arne Grimstad er Frikirkens utsending fra september 2012.

4 De palestinske områdene
Frikirken samarbeider nært med Det palestinske bibelselskapet (PBS). Fra 2003 har hatt vi utsendinger i Jerusalem. Ingjerd Grimstad Bandak er vår stedlige representant.

5 Kina – kirke i sterk vekst
Frikirken har kontakt med kirken i Ankang der vi hadde utsendinger fra 1918 til Vi besøker også seminarer og bibelskoler og treffer kirkeledere rundt omkring i Kina.

6 Japan – med forventning
Marianne Boklund Jakobsen er ny utsending fra sept Ingebjørg og Nathan Mikaelsen, Ruth Kari og Knut Ola Topland jobber med menighets- utvikling og evangelisering. Kinki

7 Mali – blant fattige nomader
Frikirkens arbeid i Mali er blant fulaniene, et halvnomadisk folk, som er unådd for evangeliet. Utsendinger i Bamako er Anne Lise og Torstein Baltzersen.

8 Etiopia – Mekane Yesus Kirken i Etiopia har hatt stor vekst. Frikirken støtter evangelisering og menighetsplanting i Didessadalen og utdanning av prester og andre arbeidere i kirken.

9 Inkognito – blant muslimer
Mange muslimer setter likhetstegn mellom “kristen” og “vestlig umoral”. De trenger å møte kristne som modellerer fram et annet bilde, i deres egen kultur. Derfor er Frikirken inkognito i et land i Midtøsten. Flere opplysninger gis muntlig.

10 Sammen om oppdraget


Laste ned ppt "Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google