Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PR/Rekrutterings- aktiviteter 2008 Seilflyseksjonen NLF.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PR/Rekrutterings- aktiviteter 2008 Seilflyseksjonen NLF."— Utskrift av presentasjonen:

1 PR/Rekrutterings- aktiviteter 2008 Seilflyseksjonen NLF

2 Aktiviteter 2008 Klubbene blir oppfordret til å utnevne egne rekrutteringsansvarlige, dersom slike allerede ikke er på plass. Samtlige rekrutteringsansvarlig blir invitert til seilflykonferansen på Elverum 4. – 6. april 2008. PR/Rek. viderefører honoreringen av beste rekrutteringsklubb. Det vil bli gjort heder på vinnerklubben – fortrinnsvis under Seilflykonferansen hvert år. PR/Rek. viderefører arbeidet med honorering av medieoppslag, rekrutteringsannonser etc.

3 Aktiviteter 2008 Klubber som melder seg interesserte i rekrutteringskampanjer, vil bli fulgt opp. Også de klubbene som ikke responderer vil bli kontaktet. Klubbene vil bli oppfordret til å være synlig på stevner, messer og steder der ny rekruttering er mulig. Arbeidet med Rekrutt 2007 blir videreført til Rekrutt 2008. Det blir utarbeidet maler til hjelp i mediearbeidet som f.eks. pressemeldingsmaler, annonsemaler etc.

4 Aktiviteter 2008 Produksjon av en kort videosnutt vil bli undersøkt. Dersom prisen ikke blir for høy, vil det bli produsert videofilm. PR/rek vil levere fast stoff med rekrutteringstips og eksempler til hvert nummer av Seilflysport. Nytt brosjyremateriell. Nye plakater. Vi ser på muligheten for å samkjøre det med utarbeidelsen av ny brosjyre.

5 Aktiviteter 2008 Roll Ups. I første omgang tre stykker. Plasseres en hos S/NLF i Oslo, en på Rikssenteret på Elverum og en i backup. Jakker til klubbenes rekrutteringsansvarlige. Egen logo. Budsjett kr 50.000.-. Innstikk i Seilflysport 2 motiver er plukket ut. You Tube Det ligger mange gode seilflyklipp ute på YouTube. Kan vi bruke YouTube mer aktiv i vår markedsføring? Kan vi hente inn filmsekvenser etc. fra YouTube å bruke det i rekrutteringsøyemed?


Laste ned ppt "PR/Rekrutterings- aktiviteter 2008 Seilflyseksjonen NLF."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google