Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner, seks skoler.

2 Alle kommer hjemmefra. Refleksjoner gjennom en veilederperiode.
Vi veiledere De vi skulle møte Refleksjoner gjennom en veilederperiode. Kunnskap Forståelse Ferdighet

3 1.Hva skulle vi kunne? 2.Hva skulle vi forstå? 3.Hva skulle vi gjøre?
Troms 1.

4 Kva skal eg ha på meg? Mary Bente Bringslid
Først har eg på meg sutrelua Og sutrar lenge rundt heime i stua Det er synd, det er synd på meg Så tek eg på meg tenkjetruse Og tenkjer at no vil eg ut av huset Men kva skal eg ha på meg då? Jau, eg tek på meg trallefrakken Og feri fridagsfart oppover bakken TR-la-la-la- lal-la- la- la !

5 Folk, redskaper og systemer.
Handlinger Hvor nøyaktig må vi gjøre det som skal gjøres? Visjon, misjon, verdier Hvorfor gjør vi det vi gjør? Folk, redskaper og systemer. Hvem/hva skal sjekke ut at alt blir gjort? Mål Hva skal vi gjøre for å oppfylle våre mål?

6

7

8 Å tenke hvordan er min posisjon.
Katalysatorfunksjon Å tenke hvordan er min posisjon. Filosofen Gartneren Å tenke hvordan er rektors situasjon. Guiden Losen Sosialarbeideren Reiselivskonsulenten Dommeren Vaktmesteren Bibliotekaren Trafikk konstabel Teknikeren Servitøren Lederfunksjon Praktisk hjelper funksjon Cato Bjørndal og Per Mathisen har utarbeidet denne framstillingen.

9 Å rydde . I glassmonter: Dette er så bra at vi vil vise det fram.
På verksted: Vi videreføre ,men i en restaurert versjon. I det historiske arkivet: Dette er ikke lengere funksjonelt og legges derfor bort. På nyhetstavla: Gode ideer som bør spres og settes i verk.

10 Å finne veien.

11 Å tenke at nå er de tomme rommene fylte med liv!

12 Å kunne gi viktige svar. Hvordan vet jeg at mitt arbeid er godt nok?
Lærer jeg på den måten som er best for meg? Hvordan gjør jeg det på skolen? Hva forstår jeg? Hva må jeg gjøre for å forbedre meg? Hva får meg til å tenke? Hva er mine mål? Hva er styrkene og svakhetene mine? Hvor skal jeg sette inn kreftene når jeg skal endre fokus? Hvordan skal jeg arbeide for å bli bedre?

13 Å se om vi gikk rett , tenkte rett, oppførte oss rett, og om elevene blir klokere og om alle er kommet nærmere og om noe mer kan flyttes over i drift

14 Å møtes igjen . Mestring og Eierforhold.

15 Å ha vandret rundt i huset i 1,5 år
Å ha vandret rundt i huset i 1,5 år. Så kan vi kan hende ta oss en liten tur ut på solskinnsbalkongen? Forandrings- huset Fornøydhets- rommet Fornyelses- rommet Solskinns- balkongen Fornektings- rommet Forvirrings- rommet Blind- vei Mørkekjelleren Lammelsesgraven Utarbeidet av aff, basert på Claes F. Janssen :Endringshuset.


Laste ned ppt "Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google