Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner, seks skoler.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner, seks skoler."— Utskrift av presentasjonen:

1 Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner, seks skoler.

2 Alle kommer hjemmefra. 2 Refleksjoner gjennom en veilederperiode. Kunnskap Forståelse Ferdighet

3 3 1.Hva skulle vi kunne? 2.Hva skulle vi forstå? 3.Hva skulle vi gjøre? Troms 1.

4 Kva skal eg ha på meg? Mary Bente Bringslid Først har eg på meg sutrelua Og sutrar lenge rundt heime i stua Det er synd, det er synd på meg Så tek eg på meg tenkjetruse Og tenkjer at no vil eg ut av huset Men kva skal eg ha på meg då? Jau, eg tek på meg trallefrakken Og feri fridagsfart oppover bakken TR-la-la-la- lal-la- la- la !

5 Visjon, misjon, verdier Hvorfor gjør vi det vi gjør? Mål Hva skal vi gjøre for å oppfylle våre mål? Handlinger Hvor nøyaktig må vi gjøre det som skal gjøres? Folk, redskaper og systemer. Hvem/hva skal sjekke ut at alt blir gjort?

6 6

7 7

8 Katalysatorfunksjon Praktisk hjelper funksjon Lederfunksjon Filosofen Gartneren Guiden Losen Sosialarbeideren Reiselivskonsulenten Vaktmesteren Teknikeren Bibliotekaren Servitøren Dommeren Trafikk konstabel 8 Cato Bjørndal og Per Mathisen har utarbeidet denne framstillingen. Å tenke hvordan er min posisjon. Å tenke hvordan er rektors situasjon.

9 Å rydde. I glassmonter: Dette er så bra at vi vil vise det fram. På verksted: Vi videreføre,men i en restaurert versjon. I det historiske arkivet: Dette er ikke lengere funksjonelt og legges derfor bort. På nyhetstavla: Gode ideer som bør spres og settes i verk. 9

10 Å finne veien.

11 Å tenke at nå er de tomme rommene fylte med liv!

12 Hvordan gjør jeg det på skolen? Hva forstår jeg? Hvordan vet jeg at mitt arbeid er godt nok? Hva må jeg gjøre for å forbedre meg? Hva er styrkene og svakhetene mine? Hva får meg til å tenke? Hva er mine mål? Hvordan skal jeg arbeide for å bli bedre? Hvor skal jeg sette inn kreftene når jeg skal endre fokus? Lærer jeg på den måten som er best for meg? Å kunne gi viktige svar.

13 Å se om vi gikk rett, tenkte rett, oppførte oss rett, og om elevene blir klokere og om alle er kommet nærmere og om noe mer kan flyttes over i drift

14 Å møtes igjen. Mestring og Eierforhold.

15 Forvirrings- rommet Fornektings- rommet LammelsesgravenMørkekjelleren Fornøydhets- rommet Fornyelses- rommet Forandrings- huset Blind- vei Solskinns- balkongen Å ha vandret rundt i huset i 1,5 år. Så kan vi kan hende ta oss en liten tur ut på solskinnsbalkongen? Utarbeidet av aff, basert på Claes F. Janssen :Endringshuset.


Laste ned ppt "Anne Elisabeth Frode Beate og Eli på veilednings- oppdrag,to kommuner, seks skoler."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google