Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Paradokser og utfordringer: Svakere brukergrupper og krav om raskere løp til en jobb – er det mulig?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Paradokser og utfordringer: Svakere brukergrupper og krav om raskere løp til en jobb – er det mulig?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Paradokser og utfordringer: Svakere brukergrupper og krav om raskere løp til en jobb – er det mulig?

2 Paradokser og utfordringer: Vi har et moderne arbeidsliv som etterspør kvalifiserte medarbeidere men Nav som ønsker minst mulig grad av utdanning og kursing i tiltakene? Hvordan få dette til å henge i hop!

3 Paradokser og utfordringer Har attføringsbedriftene den rette innstillingen i forhold til å lykkes gjennom å jobbe ute i det ordinære næringslivet? Økonomien styrer, er våre bedrifter omstillingsdyktige nok?

4 Paradokser og utfordringer Har vi metoder, verktøy og kompetanse som fungerer godt i det ordinære arbeidsmarkedet?

5 Paradokser og utfordringer Ønsker det ordinære næringslivet å samarbeide med oss, og vil de se på våre brukergrupper som en ressurs?

6 Paradokser og utfordringer Det norske arbeidslivet krever mer av de ansatte enn i mange andre land. Dette skyldes gjerne prisen på arbeidskraft og små marginer i et høykostland som Norge. Vil metoder importert fra bl.a. USA med høyere andel av manuelle stillinger (uten så store kvalifikasjonskrav) fungere i Norge?


Laste ned ppt "Paradokser og utfordringer: Svakere brukergrupper og krav om raskere løp til en jobb – er det mulig?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google