Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Historie Scrum er en variant av Sashimi Scrum ble tatt i bruk som et prosjektstyringssystem i bilindustrien så langt tilbake som 1986 På tidlig 90-tallet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Historie Scrum er en variant av Sashimi Scrum ble tatt i bruk som et prosjektstyringssystem i bilindustrien så langt tilbake som 1986 På tidlig 90-tallet."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Historie Scrum er en variant av Sashimi Scrum ble tatt i bruk som et prosjektstyringssystem i bilindustrien så langt tilbake som 1986 På tidlig 90-tallet (94) var Scrum metodikk å finne på BBSer osv (txt filer) Det var først i 1995 at Ken Schwabber formaliserte reglene for Scrum og utga de offisielt

3 Nytteverdien av verktøy Nye overhead-kostnader? Tilpasse verktøyet til eget behov SUAF-SO bruker Wiki, RT og JIRA i et symbiotisk forhold

4 Arbeidsflyt

5 JIRA/GreenHopper Gruppering av oppgaver

6 JIRA/GreenHopper Faser i NOM-året

7 JIRA/GreenHopper Linking av oppgave i JIRA til dokumentasjon

8 Wiki

9 JIRA/Greenhopper JIRA/GreenHopper gir oss en nyttig og strukturert oversikt over arbeidsoppgaver. JIRA/GreenHopper blir selve hub’en som sveiser sammen den tekniske dokumentasjonen med de rutinemessige arbeidsoppgavene.


Laste ned ppt "Historie Scrum er en variant av Sashimi Scrum ble tatt i bruk som et prosjektstyringssystem i bilindustrien så langt tilbake som 1986 På tidlig 90-tallet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google