Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Målsetting Etablere en ny inntektsmodell som bidrar til nye inntekter til mediehuset VG, samtidig som idretten øker sine kommersielle inntekter pga samarbeidet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Målsetting Etablere en ny inntektsmodell som bidrar til nye inntekter til mediehuset VG, samtidig som idretten øker sine kommersielle inntekter pga samarbeidet."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Målsetting Etablere en ny inntektsmodell som bidrar til nye inntekter til mediehuset VG, samtidig som idretten øker sine kommersielle inntekter pga samarbeidet med VG. I tillegg til de direkte økonomiske bidragene, skal sponsingen bidra til å profilere VG som best på sport både på papir og på digitale plattformer.

3 Bakgrunn Trend nummer en i spons for 3 år siden:             1:1 – like mye ressurser brukes på sponsorobjektet som på aktivering Trend nummer en i spons nå og fremover:        1:10 – 1 tiendel på objektet og 9 tiendeler på  Det er dette som var det strategiske grunnlaget for vår produktutvikling. Det nye produktet var basert på kundeinnsikt, og svarer på sponsorenes utfordringer. Det ble en suksess for Hopp og VG, men det er også et produkt som viser vei for sponsorobjekter i fremtiden, og er således banebrytende.

4 Nyskapende sponsorpakke
LANDSLAGET PAPIR-ANNONSERING NETT-ANNONSERING NYE MEDIER

5 Eksponering på utøvere

6 Eksponering på utøvere
Hoppdrakt

7 Utøvere/billetter/Hospitality
Bruk av utøvere i reklamefiler, kampanjer. Bruk av trenere/støtteapparat til teambuilding, arrangementer, interne og eksterne kampanjer. Billetter

8 Papir-annonsering

9 Promoannonsering Plakat: Helside papiravisen

10 Egenannonsering Annonse: Halvside papiravisen

11 Annonsering på nett

12 Egenannonsering på nett
Sportsak: Tre annonseformater

13 Sosiale medier

14 Oppsummering

15 Resultat Alle eksponerte plasser på landslagsutøvere er solgt.
Inntektsmål for 2014 er allerede nådd i 2012.

16 Resultat Bidrar til at hoppere vil være i toppen av internasjonal hoppsport. VG har forsterket sin posisjon som hovedsponsor gjennom å ta ansvar for hele den kommersielle inntektsutviklingen for hopplandslaget.

17 Resultat


Laste ned ppt "Målsetting Etablere en ny inntektsmodell som bidrar til nye inntekter til mediehuset VG, samtidig som idretten øker sine kommersielle inntekter pga samarbeidet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google