Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver Vanskelige situasjoner

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver Vanskelige situasjoner"— Utskrift av presentasjonen:

1 Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver Vanskelige situasjoner

2 Oppgave 1 Du jobber på et travelt apotek i utkanten av Oslo. Apoteket har leveranser til flere sykehjem og opplever mange telefoner fra kunder daglig vedrørende e- resepter. Denne dagen mottar du en telefon fra en av apotekets faste kunder. Hun lurer på hva hun har igjen av reseptene sine, ettersom hun skal til legen i dag. Hvordan håndterer du denne situasjonen?

3 Oppgave 2 Du er på jobb og står i direktereseptur på apoteket. Du trykker frem neste kunde og merker at denne kunden er veldig stresset. Han forteller at han har det travelt fordi kona er operert og venter på ham hjemme. Legen skulle ha sendt en e-resept til kona, og denne må han nå få hentet. Han har ikke med seg fullmakt. Hvordan håndterer og løser du denne situasjonen?

4 Oppgave 3 Du jobber på et vaktapotek.
På denne kveldsvakten er det veldig mange kunder innom, og du legger merke til en kunde som gjemmer seg litt bort. Du er helt sikker på at du ser denne kunden putte en nesespray i lomma. Hvordan håndterer du denne sitasjonen?

5 Oppgave 4 Du er på slutten av arbeidsdagen, og en kunde kommer løpende inn i apoteket. Det er lang kø i selvvalget, og denne kunden uttrykker stor misnøye med dette. Han begynner å oppføre seg ufint og kommer med kommentarer til de andre kundene. Han virker ruset og roper at han må få kjøpe en kanyle. Hvordan håndterer du dette?

6 Oppgave 5 Denne arbeidsdagen på apoteket er det stor pågang i resepturen. Du legger merke til spesielt én kunde som virker veldig dårlig. Plutselig faller vedkommende om på gulvet. Hva gjør du?


Laste ned ppt "Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver Vanskelige situasjoner"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google