Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte

2 Hvordan utarbeide oppfølgingsplan? NB: Fristen er 3 uker sykmelding Leder skal sende oppfølgingsplan til lege/sykmelder innen 4 uker, og til nav lokalt innen 9 uker sammen med rapport Gå inn på www.nav.nowww.nav.no Klikk på linken arbeidsgiverskjema på forsiden Klikk på oppfølging av sykmeldte Klikk på Velg oppfølgingsskjema og gå videre Klikk på Neste steg Velg Èn privatperson, Folkeregistrert og bor i Norge, legg inn den sykmeldtes postnummer og fødselsnummer og klikk på Neste steg Klikk på Førsteside til saken din og åpne denne. Skriv ut og underskriv. Gå tilbake til nettsiden igjen, og klikk på Oppfølgingsplan ved sykmelding under førstesiden, klikk på åpne, fyll ut og skriv ut skjemaet. Merk at både arbeidstaker og leder skal skrive under, og at det skal beholdes en kopi av den signerte oppfølgingsplanen på arbeidsplassen. Legg forsiden øverst sammen med oppfølgingsplanen når denne er klar og putt i vinduskonvolutt (pass på at adressen kommer frem i vinduet)

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Laste ned ppt "Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google