Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Soknedal Sparebank-Valentinlyst

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Soknedal Sparebank-Valentinlyst"— Utskrift av presentasjonen:

1 Soknedal Sparebank-Valentinlyst
Styremøte Balders Terrasse

2 Litt om banken Etablert i 1885 – 131 år.
3 kontorer ; hovedkontor i Soknedal, bankkontor i gulbygget på Prestteigen på Støren og på Valentinlyst Senter. 17 ansatte 6 rådgivere på privatmarked, 2 av de jobber på Valentinlyst. Bedriftsavdeling på 3 personer, lokalisert i Soknedal. De jobber på Valentinlyst etter behov. Kundemøte med Marianne Fløttum Bones kan avtales på Valentinlyst. Rådgivere på Valentinlyst : Ruth Krabseth og Arild Sammy Samstad Banken er opptatt av kunden og setter helhetlig økonomisk rådgivning i fokus. Vi tar alle beslutninger lokalt, kort beslutningsvei. Vi er en Eika-bank, en samarbeidsgruppe av 74 banker i Norge. Kundetilfredshet på 79 – godt over bankbransjen generelt som scorer 75

3 Om våre tjenester: Alle typer lån og lønnskontokreditter til privatkunder. Sparingsprodukter i bank. Sparing -og plasseringsalternativer i fond, via Eika Kapitalforvaltning Eika Forsikring – alle typer skade -og livsforsikringsprodukter. Betalingsformidlingstjenester – app med full oversikt over dine konti, kredittkort , fond, forsikringer, SnapCash og nettbank. Aktiv Eiendomsmegling – vi er medeier i Aktiv og omsetter boligeiendommer i hele Trondheimsområdet og oppover Gauldalen . Aktiv er samlokalisert med oss på Valentinlyst. Alle typer kort – debetkort og kredittkort. 2 autoriserte finansielle rådgivere , rådgivertime etter avtale.

4 Fordelen med lokalbanken :
Kort beslutningsvei. Rådgiverne er lett tilgjengelig på telefon / kontoret. Din foretrukne samarbeidspartner når det gjelder finansiering/forsikring/sparing/eiendomsmegling. Viktig å opparbeide gode relasjoner til rådgiver i banken den dagen det røyner på. Rådgivning fortsatt viktig for våre kunder, særlig når store investeringer skal gjøres, f.eks.boligkjøp.

5 Bankens kjerneverdier
K – KOMPETENT J – JORDNÆR E – ENGASJERT R – RÅDGIVENDE T – TROVERDIG

6 Kontaktinformasjon: Ruth Krabseth: mobil: Arild Sammy Samstad : mobil:


Laste ned ppt "Soknedal Sparebank-Valentinlyst"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google