Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Arild Frøseth, Daglig Leder Finans Partner AS

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Arild Frøseth, Daglig Leder Finans Partner AS"— Utskrift av presentasjonen:

1 Arild Frøseth, Daglig Leder Finans Partner AS
Kjetil Thorsø Hansen, Sponsoransvarlig CSK Presentasjon av sponsoravtale mellom CSK og Finans Partner AS for lagsansvarlig og foresatte

2 Sponsoravtale CSK – Finans Partner AS
Det er nylig inngått en sponsoravtale mellom CSK og Finans Partner AS med formål å bidra til å styrke økonomien på lagsnivå i klubben. Sponsoravtalen er behandlet i styrende organer hos både klubb og selskap, og begge parter gir sin tilslutning til avtalen. Avtalen kan potensielt tilføre klubben ca. kr fordelt på det enkelte lag. Størrelsen på sponsorpotten avhenger imidlertid av så høy oppslutning som mulig blant spillernes foreldre og foresatte. Nedenfor kommer en kort presentasjon av sponsoravtalen med hovedvekt på muligheter og forpliktelser.

3 Sponsoravtale CSK – Hva mottar det enkelte lag?
Finans Partner AS bekoster reklametrykk på drakter Laget får kr ,- av Finans Partner AS så fort selskapet har mottatt kontaktliste på foresatte. Foresatte som ønsker å reservere seg må være fjernet fra kontaktlisten. Minimum 12 stk. på kontaktlisten Ytterligere kr ,- når mer enn 75% av foreldrene har vært på møte med rådgiver hos Finans Partner AS Kr. 500,- pr vervet potensiell kunde Bonus kr ,- for hver 15. vervet potensiell kunde Minimumsmål: Kr til hvert lag!

4 Sponsoravtale CSK – Hvilke forpliktelser for foresatte?
CSK/laget må fremskaffe kontaktliste over foresatte. Alle foresatte må få anledning til å reservere seg. Alle foresatte på listen vil bli kontaktet og invitert til et møte med rådgiver hos Finans Partner AS med formål: Se på mulige forbedringer av dagens låne- og forsikringsløsninger Diskutere muligheten for en individuell langsiktig plan for egen privatøkonomi. NB! Et møte med Finans Partner AS er helt gratis og uforpliktende – det foreligger ingen kjøpsforpliktelser knyttet til sponsoravtalen!

5 Finans Partner AS – Hvem er vi?
Frittstående aktør og Trondheims største spesialrådgiverfirma innenfor privatøkonomi med totalt 10 ansatte. Formidler løsninger til store aktører som Sparebank 1 Midt Norge, Bank 2, Codan Skadeforsikring AS og Danica m.fl. Spesialistkompetanse innenfor områdene pensjonsøkonomi, livs-, skadeforsikring og finansiering Etablert i 1996 Vi gir råd til privatpersoner, samt små og mellomstore bedrifter. Mer info om selskapet på

6 Finans Partner AS – Hva kan vi bistå med?
Finansiering Kjøp og salg av bolig Refinansiering Restrukturering av kortsiktig gjeld Inntektssikring Forsikring; livs- og skadeforsikring Rådgivning i forbindelse med nåværende eller fremtidig pensjonsøkonomi Utfyllende presentasjon av selskapet og dets virksomhet vil bli gitt i møtet med den enkelte.

7 Lagets rådgiver Arild Frøseth Finansrådgiver/Daglig leder
Finans Partner AS Mobil E-post Informasjon:


Laste ned ppt "Arild Frøseth, Daglig Leder Finans Partner AS"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google