Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SpareBank 1 Vika Sponser Nesodden Håndballklubb. SpareBank 1 Vika sponser Nesodden HK Som håndballtrener og tidligere spiller ser jeg det som viktig og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SpareBank 1 Vika Sponser Nesodden Håndballklubb. SpareBank 1 Vika sponser Nesodden HK Som håndballtrener og tidligere spiller ser jeg det som viktig og."— Utskrift av presentasjonen:

1 SpareBank 1 Vika Sponser Nesodden Håndballklubb

2 SpareBank 1 Vika sponser Nesodden HK Som håndballtrener og tidligere spiller ser jeg det som viktig og støtte oppunder det frivillighetsarbeidet som gjennomføres ute i klubbene. Vika kontoret til SpareBank 1 har valgt å gå inn som en bidragsyter hvor volumet på vårt bidrag reflekterer det bidraget klubben og dets medlemmer bidrar med tilbake. Vi tar høyde for å kunne komme med fordelaktige innholdspakker og ikke minst god rådgivning til alle klubbens medlemmer. Og jo flere som blir kunder desto mer drypper det på klubben/laget. Vi er en bank som er beviste på at alle har forskjellige behov. Ved å være et komplett finanshus med Bank, Forsikring, Eiendomsmegler og ikke minst Private Banking under samme tak kan vi bedre imøtekomme alle type engasjement. Vi ønsker derfor velkommen til en rådgiversamtale. Ta kontakt! Kent Staahle

3

4 • Rådgiversamtale med en totalgjennomgang av økonomi. Herunder pensjonsrådgivning, lån, daglig bank og eventuell plassering • Ingen flyttekostnader fra annen bank • Fordelaktige rentebetingelser • Sterkt fokus på personlig service og oppfølging • Tilbake får Nesodden Håndball et fast sponsorat og et tilskudd pr kunde på kr 1000,- SpareBank 1 Vika tilbyr Nesodden Håndballklubb sine medlemmer:

5 Kontaktpunkter •Kent Staahle –Banksjef – Vika Private Banking –Tlf: 97779488 –Epost: kent.staahle@sparebank1.nokent.staahle@sparebank1.no Jeg vil sette dere opp med våre beste rådgivere gitt deres individuelle behov og ønsker.


Laste ned ppt "SpareBank 1 Vika Sponser Nesodden Håndballklubb. SpareBank 1 Vika sponser Nesodden HK Som håndballtrener og tidligere spiller ser jeg det som viktig og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google