Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kom, bli med på en annerledes dugnad!

2 Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud. Du får et tilbud på forsikringene dine du kan vurdere i ro og mak. Finner du ut at dette er et godt tilbud for deg, ja da er du med på Norges raskeste idrettsdugnad. Frisk Forsikring gir deg muligheten til å støtte klubben din – samtidig som du selv kan dra nytte av gode forsikringer til gode priser. Dette hjelper klubben til bl.a. å fortsatt holde treningsavgifter lave. Enklere dugnad kommer vi ikke til å tilby! Skedsmo Fotball får 3% av det du betaler som forsikringskunde i FRISK uten at forsikringene blir dyrere for deg som kunde. Frisk Forsikring er en del av SpareBank 1, kjent som en solid og kundevennlig produktleverandør.

3 Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Hvordan får du et uforpliktende tilbud: Send ”ja takk – gi meg et forsikringstilbud” til Jørn Ove Lunder: jol@skedsmofk.no ellerjol@skedsmofk.no SMS: Kodeord FRISK til 2229 Telefon: 800 FRISK (800 37475) E-post: kundesenter@friskforsikring.nokundesenter@friskforsikring.no Web: www.friskforsikring.nowww.friskforsikring.no Våre kunderådgivere i Frisk Forsikring hjelper deg med en gjennomgang av ditt forsikringsbehov og beregning av tilbud Gjennongang av tilbud tar ca. 15 min. på telefon.

4 + 16 idrettsforbund > 4.200 klubber og idrettslag > 615.000 utøvere Frisk Forsikring på lag med idretten Helhetlig og langsiktig samarbeid med FFA og NFF –Sponsoravtale med forbundene –Markedsføring og profilering knyttet til arrangementer –Frisk Forsikring kommer privatperson, klubb og forbund til gode Trygg og solid samarbeidspartner –Forsikringene leveres av SpareBank 1 Skadeforsikring AS og SpareBank 1 Livsforsikring AS FFA

5 Hvis 100 familier fra Skedsmo Fotball kjøper Frisk Forsikring: Forutsetning Gjennomsnittlig forsikringspremie for en familie kr 15.000,- Kundeforhold i 5 år = kr 45.000 i året = kr 225.000 i løpet av 5 år

6 Alle som kjøper Frisk Forsikring må samtidig velge en klubb de vil støtte. Når du kjøper Frisk Forsikring går 3% av alt du betaler til den klubben du selv velger.


Laste ned ppt "Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google