Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tittel på firmamøte Foredragsholder. Dagsorden Gjennomgang av viktige målsettinger og avgjørende faktorer for å lykkes Hva er det som gjør firmaet unikt?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tittel på firmamøte Foredragsholder. Dagsorden Gjennomgang av viktige målsettinger og avgjørende faktorer for å lykkes Hva er det som gjør firmaet unikt?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Tittel på firmamøte Foredragsholder

2 Dagsorden

3 Gjennomgang av viktige målsettinger og avgjørende faktorer for å lykkes Hva er det som gjør firmaet unikt? Hva er det som gjør at firmaet lykkes? Felles visjoner Se gjennom fjorårets viktigste virksomhet.

4 Hvordan var situasjonen? Kort sammendrag av ytelse i forhold til målsetting

5 Organisasjonsoversikt Kortsiktige og langsiktige mål for hver organisasjon Eventuelle endringer Her kan du sette inn et organisasjonskart.

6 Viktige saker for firmaet Ta opp alle viktige problemer.

7 Gjennomgang av tidligere fastsatte mål Økonomi Konkurransedyktighet Fremdrift

8 Fremdrift i forhold til målsetting Oppsummering av økonomisk resultat Inntekt Fortjeneste Viktige utgiftsområder Antall ansatte

9 Inntekt og fortjeneste Budsjettert/faktisk Bruttomargin Viktige trender Sammenlign firmaet med resten av markedet. Bruk flere lysbilder for å fremheve viktige detaljer.

10 Viktige utgiftsområder Forskning og utvikling Salg og markedsføring Generelle forhold og administrasjon Områder som bør forbedres Områder som krever særlig oppmerksomhet/varsomhet

11 Antall ansatte Mål Resultater

12 Mål for neste periode Viktige oppgaver Økonomiske mål Andre viktige satsingsområder

13 Oppsummering Oppsummer viktige prosjekt som har lykkes / utfordringer Gjenta viktig målsetting Avslutning


Laste ned ppt "Tittel på firmamøte Foredragsholder. Dagsorden Gjennomgang av viktige målsettinger og avgjørende faktorer for å lykkes Hva er det som gjør firmaet unikt?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google