Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Næringsforumets formål Hurdal næringsforum er et samarbeidsorgan for næringslivet i Hurdal og Hurdal kommune. Hurdal næringsforum har som hovedoppgave.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Næringsforumets formål Hurdal næringsforum er et samarbeidsorgan for næringslivet i Hurdal og Hurdal kommune. Hurdal næringsforum har som hovedoppgave."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Næringsforumets formål Hurdal næringsforum er et samarbeidsorgan for næringslivet i Hurdal og Hurdal kommune. Hurdal næringsforum har som hovedoppgave å utvikle samarbeidet mellom kommunen og næringslivet, samt innad i næringslivet. Hurdal næringsforum er åpen for medlemskap for alle bedrifter/næringsdrivende interesser i Hurdal.

3 Næringsforumets arbeid Forumet arbeider for å bidra til at det kan etableres en felles næringsvisjon/-plattform som kan virke samlende og skape fremtidsrettede, bærekraftige vinn-vinn situasjoner for alle næringsdrivende i Hurdal. Forumet støtter opp under kommunens satsning innen bærekraft. HNF står også som medarrangør av Hurdalfestivalen/ Bærekraftskonferansen i juni.

4

5 HURDAL THE SUSTAINABLE VALLEY LOKALPRODUSERT ØKOLOGISK MAT BÆREKRAFTIG TURISME BÆREKRAFTIG TREINDUSTRI KURS & KONFERANSER BÆREKRAFTS AKADEMI ELEKTRISKE TRANSPORT MIDLER AKTIVHUS BÆREKRAFTIGE OPPLEVELSER BÆREKRAFTIG URBAN LANDSBY ØKOLOGISK NÆRINGSSENTER NORGES FØRSTE ØKOLANDSBY ET KARBONNØYTRALT LOKALSAMFUNN


Laste ned ppt "Næringsforumets formål Hurdal næringsforum er et samarbeidsorgan for næringslivet i Hurdal og Hurdal kommune. Hurdal næringsforum har som hovedoppgave."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google