Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2015.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2015."— Utskrift av presentasjonen:

1 Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2015

2 forbrukerrådet.no Utvalg og metode Målgruppe Landsrepresentativt utvalg (internettbefolkning) 18 år+. Utvalg Undersøkelsen er gjennomført i Norstats respondentpanel, som består av cirka 83 000 nordmenn som har tilgang til internett. Medlemmene i panelet er primært rekruttert via landsrepresentative telefonundersøkelser. Utvalget blir trukket tilfeldig og proporsjonalt i forhold til den enkelte landsdels befolkningstall og kvoteres på kjønn og fylke. Resultatene er veiet på kjønn, alder og geografi i henhold til offentlig statistikk. Metode / tidsperiode feltarbeid Datainnsamlingen er gjennomført som web-intervju i uke 22–23 2015. Antall intervju 1 005.

3 forbrukerrådet.no Kun et mindretall (15 %) har en oppfatning om hvilke omstendigheter de må finne seg i dersom de leier en rimelig hybel. De tre forholdene vi ba respondentene ta stilling til er ikke noe en leietaker skal måtte godta i et leieforhold. Hvis jeg leier en rimelig hybel må jeg godta… Base: 1 005 intervju.


Laste ned ppt "Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2015."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google