Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Star Tour Ferievaner September 2009 Terje Thyholdt Ellen Hovind Guldvog Prosjektledere Morten Island Metode og analyse Rapport av markedsundersøkelse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Star Tour Ferievaner September 2009 Terje Thyholdt Ellen Hovind Guldvog Prosjektledere Morten Island Metode og analyse Rapport av markedsundersøkelse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Star Tour Ferievaner September 2009 Terje Thyholdt Ellen Hovind Guldvog Prosjektledere Morten Island Metode og analyse Rapport av markedsundersøkelse

2 Kort om undersøkelsen •Bakgrunn –Undersøkelsen skal brukes som en del av studie om befolkningens reisevaner. Resultatene sammenlignes med tidligere målinger for de spørsmålene som muliggjør dette. •Utvalg –Undersøkelsens univers er Norges befolkning fra 16 år og oppover. –Utvalget er trukket tilfeldig fra respons panelet etter kvotestruktur definert av SSB. –Dataene er ikke vektet. –Totalt antall respondenter er 1179. •Datainnsamling –Datainnsamling har blitt utført per e-post/internett. –Data er samlet inn i perioden 7.sept – 11.sept 2009.

3 Bestilling av ferie Hvor ofte har du reist på utenlandsferie – varighet mer enn to netter - de siste 12 måneder?

4 Bestilling av ferie Planlegger du feriereise til utlandet i løpet av de neste 12 måneder?

5 Bestilling av ferie Planlegger du en feriereise til utlandet vinteren 2009/2010? Kun de som svarer JA på at de planlegger feriereise til utlandet de neste 12 måneder

6 Bestilling av ferie Planlegger du en feriereise til utlandet sommeren 2010? Kun de som svarer JA på at de planlegger feriereise til utlandet de neste 12 måneder

7 Reisemål Hvor planlegger du å reise på din neste utenlandsferie? - Planlegger du feriereise til utlandet i løpet av de neste 12 måneder? – Ja (n=955)

8 Fullstendig liste september 2009

9 Reisemål til sommeren: Hvor planlegger du å reise på din neste utenlandsferie? - Planlegger du en feriereise til utlandet sommeren 2010? – Ja (n=636)

10 Reisemål til vinteren: Hvor planlegger du å reise på din neste utenlandsferie? - Planlegger du en feriereise til utlandet vinteren 2009/2010? – Ja (n=605)

11 Ferietype Hvilken type ferie var din siste feriereise til utlandet? Interessante funn 2009

12 Viktighet ved valg Hva er viktigst for deg ved valg av utenlandsferie? (flere svar mulig)

13 Drømmeferien Drømmeferien – du har én til to uker til rådighet. Hva vil du si best beskriver din drømmeferie?

14 Finanskrisen og reisevaner Hva forventer du å bruke på feriereiser neste år, sammenlignet med i år? • Spørsmålet er nytt og kan ikke sammenlignes med 2008 • 4,6% kommer til å bruke mye mer penger på feriereiser neste år mens ytterligere 23,5% kommer til å bruke litt mer. 8,8% kommer til å bruke litt mindre mens 3,0 kommer til å bruke mye mindre. Andelen som kommer til å bruke mer (28,1%) er dermed betraktelig større enn den som kommer til å bruke mindre (11,8%) noe som sannsynligvis kommer til å føre til økte inntekter for ferieoperatørene. Utvikling fra 2008 til 2009 28,1% 11,8%


Laste ned ppt "Star Tour Ferievaner September 2009 Terje Thyholdt Ellen Hovind Guldvog Prosjektledere Morten Island Metode og analyse Rapport av markedsundersøkelse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google