Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PROFILUNDERSØKELSE APRIL 2010. Datainnsamling: Telefonintervju Utvalg: Tilfeldig, representativt utvalg på 500 personer 15 år+ ble intervjuet i Møre&Romsdal,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PROFILUNDERSØKELSE APRIL 2010. Datainnsamling: Telefonintervju Utvalg: Tilfeldig, representativt utvalg på 500 personer 15 år+ ble intervjuet i Møre&Romsdal,"— Utskrift av presentasjonen:

1 PROFILUNDERSØKELSE APRIL 2010

2 Datainnsamling: Telefonintervju Utvalg: Tilfeldig, representativt utvalg på 500 personer 15 år+ ble intervjuet i Møre&Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. Utvalget er vektet i forhold til offisiell statistikk for kjønn og alder i disse tre fylkene. Tidspunkt: Uke 14 i april 2010 Oppdragsgiver: Undersøkelsen er gjennomført på vegne av Rotarys Distriktskommite 2280 v/Terje Iversen. Ansvarlig for undersøkelsen: Jarle Gulbrandsen, Norfakta Markedsanalyse AS Metode:

3 KJENNSKAP TIL ROTARY Kjenner du til eller har du noen gang hørt om organisasjonen Rotary? - %-andel som kjenner til Rotary - Base: 500 Den lave kjennskapen i yngste aldersgruppe er det mest vesentlige utslaget på dette spørsmålet. Det er også en klar sammenheng mellom økt utdanningsnivå og kjennskap til Rotary.

4 KUNNSKAP OM HVA ROTARY ARBEIDER MED Hvor godt vil du si at du kjenner til hva Rotary arbeider med? - % - Base: 356 (Kjenner Rotary) Det er svært liten kunnskap om hva Rotary arbeider med. Kunnskapen er spesielt liten i de to yngste aldersgruppene.

5 INNTRYKK AV ROTARY Hvilket inntrykk har du av Rotary? - % - Base: 356 (Kjenner Rotary) Inntrykket av Rotary er preget av den lave kjennskapen og kunnskapen om organisasjonen. Svært mange legger seg på midtkategorien eller er svakt positiv.

6 ROTARYS PROFIL Det ble stilt 6 utsagn, svaralt. fra helt uenig til helt enig - %-andel helt eller delvis enig - Base: 356 (Kjenner Rotary) Det som første rekke karakteriserer Rotary er at organisasjonen bidrar til lokale aktiviteter og at Rotary minner om en slags frimureri. Medlemskap i Rotary er også til dels betraktet som status. Det er ikke en oppfatning at Rotary driver med politisk aktivitet og det er heller ikke en oppfatning om at det er enkelt å melde seg inn i Rotary.

7 ROTARYS PROFIL Det ble stilt 6 utsagn, svaralt. fra helt uenig til helt enig - %-andel helt eller delvis enig – Base: 356 (Kjenner Rotary) De som har medlemmer av Rotary i sin omgangskrets har ikke så veldig avvikende holdning til Rotary, men de har større bevissthet om at Rotary driver med ulike humanitære prosjekter i u-land. De har også en klarere bevissthet om at det er status å være medlem i Rotary.


Laste ned ppt "PROFILUNDERSØKELSE APRIL 2010. Datainnsamling: Telefonintervju Utvalg: Tilfeldig, representativt utvalg på 500 personer 15 år+ ble intervjuet i Møre&Romsdal,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google