Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

2. INNLEDNING Mesta ble etablert i 2003 da den tidligere produksjonsavdelingen i Statens vegvesen ble skilt ut som et konkurranseutsatt aksjeselskap.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "2. INNLEDNING Mesta ble etablert i 2003 da den tidligere produksjonsavdelingen i Statens vegvesen ble skilt ut som et konkurranseutsatt aksjeselskap."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 2. INNLEDNING Mesta ble etablert i 2003 da den tidligere produksjonsavdelingen i Statens vegvesen ble skilt ut som et konkurranseutsatt aksjeselskap. Mesta eies av staten ved Nærings- og handelsdepartementet. Det er etablert en egen partipolitisk nøytral pensjonistforening for ansatte i Mesta.

4 3. HVORFOR PENSJONISTFORENING Hovedformålet med Mesta Pensjonistforening er å skape en møteplass fortidligere kolleger. Foreningen skal fremme og ivareta medlemmenes sosiale og kulturelle interesser. Videre skal foreningen medvirke til at pensjonistene på en positiv måte kan delta i samfunnsutviklingen. Samtidig skal medlemmenes erfaringer og kunnskap bringes videre til Mesta. Mesta Pensjonistforening har også som mål at Mesta bringer løpende informasjon til medlemmene om konsernets virksomhet.

5 4. ORGANISERING Pensjonistforeningen ledes av et styre bestående av leder, sekretær/nestleder, kasserer,styremedlem og en vararepresentant. Styrets hovedoppgaver er å bidra til og støtte etablering av lokale lag og foreninger, samt øke medlemstallet.

6 5. MEDLEMMER Mesta Pensjonistforening tar opp enhver person som får utbetalt pensjon på bakgrunn av tjeneste i Mesta, deres ektefeller eller samboere og etterlatte ektefeller eller samboere, samt ansatte i Mesta.

7 6. MESTAS ROLLE. Mesta har bidratt til etableringen av Mesta Pensjonistforening, og foreningen har møtt en velvillig holdning fra ledelse og administrasjon. Konsernet bidrar til foreningen med et fast beløp pr. medlem som har hatt sitt virke i Mesta. Mesta bidrar også med hjelp til det administrative arbeidet, som for eksempel utarbeidelse og utsendelse av materiell,referater,bruk av møterom og annet.

8 Mesta Pensjonistforening ønsker å samarbeide med andre pensjonistforeninger som man har felles interesser med. Etter styrevedtak i 2009 blir alle medlemmer i MPF automatisk innmeldt i Pensjonistforbundet. Medlemmer av Mesta pensjonistforening kan også bli medlem av Mestaklubben. Kontingenten her er p.t. kr. 360,- pr. år. 7. SAMARBEID

9 8. FORENING FOR DEG Mesta Pensjonistforening ser fram til å se deg og din ektefelle/samboer som medlem i vår forening. Årskontingenten er for tiden kr 175,- pr. medlem. Har du spørsmål kan du kontakte en av styrets medlemmer, ring Mestas sentralbord på telefon 05 200.

10 LederOlav LienSør Trøndelag Sekretær/nestlederOla GumdalSør Trøndelag KassererTore FossAkershus StyremedlemHaldor TryggestadAkershus VaramedlemPer HagesæterHordaland Valgkomite/lederGunn SolbergAkershus ValgkomiteOdd Bjørnar OlsenFinnmark ValgkomiteTerje AndvikHordaland RevisorMESTA konsern Valg foretatt på årsmøtet 2016


Laste ned ppt "2. INNLEDNING Mesta ble etablert i 2003 da den tidligere produksjonsavdelingen i Statens vegvesen ble skilt ut som et konkurranseutsatt aksjeselskap."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google