Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tannlege Oslo senter Tannlege Oslo har tre tannleger, to spesialister i oralkirurger, en tannreguleringsspesialist og en tannpleier. I tillegg har vi et.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tannlege Oslo senter Tannlege Oslo har tre tannleger, to spesialister i oralkirurger, en tannreguleringsspesialist og en tannpleier. I tillegg har vi et."— Utskrift av presentasjonen:

1 tannlege Oslo senter Tannlege Oslo har tre tannleger, to spesialister i oralkirurger, en tannreguleringsspesialist og en tannpleier. I tillegg har vi et servicekontor for administrasjon og organisering av tannhelsereiser til Budapest. Tannlege Oslo er et hyggelig og moderne tannlegekontor ved Stortinget med lange åpningstider.Vi har fokus på kvalitet og rimelig tannbehandling for barn og voksne.Vi tar i mot nye pasienter og akuttpasienter.

2 tannlege Oslo Vi har kompetanse i implantatprotetikk som er godkjent for implantatprotetikk med trygdestønad. Vi er medlem i Den norske tannlegeforening NTF. Vi er også stolte av å være miljøfyrtårnsertifisert. Vårt tannlegekontor har i tillegg direkteoppgjør med HELFO slik at pasienter som har rett til refusjon fra HELFO slipper å forskuttere hele honoraret for behandlingen og betaler bare egenandel.

3 tannlege Refusjon for tannbehandling dekkes av HELFO gjennom direkteoppgjør med tannleger/spesialister. Det hender under konsultasjoner at vi avdekker krav om refusjon, og de hyppigste innslagspunktene brukt av totalt 15 mulige er tannkjøttsykdom, tanngnissing, munntørrhet og tannskade ved ulykke. Tannlegene og spesialistene ved Eurodent er eksperter på å gjøre de riktige diagnostiske vurderingene som skal til for at våre pasienter får den refusjonen de måtte ha krav på.

4 tannlege i Oslo Avhengig av hvilket innslagspunkt man kommer inn under kan refusjonen utgjøre 50-100% av tannbehandlingen. Refusjon for tannbehandling med samme gode vilkår får man også ved reise til vår tannklinikk i Budapest. Bestill en konsultasjon i dag og la oss hjelpe deg på veien videre. Det viktigste man kan gjøre som pasient er å gå til regelmessige kontroller hos din faste tannlege etter de gitte veiledningene som passer for akkurat ditt tilfelle. Kontrollene som utføres menes å være forebyggende, dvs. at vi oppdager karies tidlig, gjør grundig tannstensrens og sørger for at din munn er fri for sykdommer.

5 tannlege Oslo senter Følg oss på:


Laste ned ppt "Tannlege Oslo senter Tannlege Oslo har tre tannleger, to spesialister i oralkirurger, en tannreguleringsspesialist og en tannpleier. I tillegg har vi et."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google