Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

En regional traineeordning for kysten av Midt- Norge. Eies og drives av 14 medlemsbedrifter – og venter på at din bedrift også blir med på laget. Hovedoppgaver:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "En regional traineeordning for kysten av Midt- Norge. Eies og drives av 14 medlemsbedrifter – og venter på at din bedrift også blir med på laget. Hovedoppgaver:"— Utskrift av presentasjonen:

1 En regional traineeordning for kysten av Midt- Norge. Eies og drives av 14 medlemsbedrifter – og venter på at din bedrift også blir med på laget. Hovedoppgaver: Markedsfører bedriftene og regionen til utdanningssteder, til studenter og da kanskje spesielt til ungdommen som har flyttet herfra for å studere. (Få de til å flytte hjem etter endt utdanning) Rekrutterer riktig kompetanse til den enkelte bedrift. Tar vare på nytilsatte i bedriftene gjennom et traineeprogram som går over 2 år. Bygger nettverk for nyinnflyttere/de som flytter hjem – for å øke trivsel og bolyst.

2 Innhold i traineesamlingene: Kurs: Prosjektledelse HMS Få kjennskap til NAV Personalledelse Presentasjonsteknikk Nettvereksbygging Bruk av sosiale medier i jobben Kommunikasjon/samspill JTI (Jungs Type Indeks) Opplevelser: Kommune og bedriftsbesøk i kystkommunene. Deltakelse på traineedager og karrieredager på universitet og høyskoler.

3 Hvorfor skal min bedrift bli medlem i KystTrainee? (What’s in it for me?) Markedsføring Økt bolyst Rett kompetanse på rett plass Samarbeid med andre Vekst og utviking Glade arbeidstakere Samfunnsnyttig. Kan være med å påvirke.

4 Hvilke forpliktelser har bedriften? Medlemskontingent Traineen fri med lønn i 30 dager over 2 år Deltakelse på medlemsmøter. Deltakelse i styret. Frivillig å ha trainee.

5 Velkommen som medlem! Kontaktinfomasjon: Kari Mathisen, Marites vei 5, 7130 Brekstad Epost: kari.mathisen@kysttrainee.nokari.mathisen@kysttrainee.no Telefon: Kontornr: 72 52 49 00 Mobil: 995 16 693


Laste ned ppt "En regional traineeordning for kysten av Midt- Norge. Eies og drives av 14 medlemsbedrifter – og venter på at din bedrift også blir med på laget. Hovedoppgaver:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google