Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE 1. TRINN.. Samarbeid med foreldre: Konferanser-ferdig for i høst. Neste runde er i januar/februar. Ukeplanen er viktig i den.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE 1. TRINN.. Samarbeid med foreldre: Konferanser-ferdig for i høst. Neste runde er i januar/februar. Ukeplanen er viktig i den."— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE 1. TRINN.

2 Samarbeid med foreldre: Konferanser-ferdig for i høst. Neste runde er i januar/februar. Ukeplanen er viktig i den daglige kontakten. Viktig info om det daglige arbeidet på skolen, begreper og mål. Lekser. Underskrift. Mail, sms. Vi ønsker å være tilgjengelige. Ønsker at deres barn skal ha verdens beste skoledag, men…….

3 Det krever en landsby å oppdra et barn. Afrikansk ordtak. Voksne skaper vennskapVoksne skaper vennskap.

4 LESETRAPPA

5 LESING

6  BARNA SKAL FORSTÅ AT TEKST GIR MENING  DET Å LÆRE SEG Å LESE SKAL GÅ HÅND I HÅND MED DET Å FÅ OPPLEVE GODE TEKSTER.

7 TIPS TIL FORELDRE OM HØYTLESNING, Martin Widmark: For å bli en kompetent leser må barna lese «kilometervis» med tekst. Dette krever tid og engasjement fra dere foreldre. Å skape leselyst krever tid og arbeid. Å få opp lesehastigheten tar tid, men det å få lesekondis er viktig! Velg bøker med enkelt språk, men som likevel forteller en innholdsrik historie. Barn liker ofte å lese om barn som er litt eldre enn dem selv og som møter en vanskelig oppgave. Velg emner som barnet ditt liker. Biblioteket er gode på å anbefale bøker! Velg bøker med mye bilder. Det finnes utrolig mye informasjon i bilder og dette er bra trening OG barn liker når det går litt raskt å lese. Del på lesejobben. Les annenhver siden eller annenhver setning. Lydbøker Les for barnet ditt når du og barnet ditt er opplagt, ikke bare på kvelden når det er leggetid. Gi rom for lesing. Innfør gjerne lesekvarten – et skjermfritt, mobilfritt kvarter hvor barn og voksen kan lese sammen eller samtidig.

8 LESEHJELPERNE:

9


Laste ned ppt "VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE 1. TRINN.. Samarbeid med foreldre: Konferanser-ferdig for i høst. Neste runde er i januar/februar. Ukeplanen er viktig i den."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google