Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte 1. rød

2 Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter som matematikklærer.

3 Storsamling 1. trinn  1. trinn har ansvar for storsamlingen fredag 12. juni kl 08.30  Foreldre og søsken er velkommen til å se storsamlingen.  Tema er vennskap.

4 Skolefotografering  Det blir skolefotografering i uke 21, dvs uken etter 17. mai  Det blir tatt både portrettbilder og klassebilde av 1. klassingene.

5 Kartleggingsprøver  Vi har kartleggingsprøver i lesing og regning denne og neste uke. Vi deler klassen i to under gjennomføringen.  Les gjerne info til foresatte via link på hjemmesiden vår.  Prøven er for å finne ut hvem som trenger ekstra oppfølging, den skiller ikke ut de flinke.

6  Jeg og Anbjørg ringer til de som har barn som kommer under bekymringsgrensen, eller like over.  Ønsker dere alle å få tilbakemelding eller er dette greit?

7 Norskleksen  Jeg anbefaler dere å lese leseleksen hver dag med barna.  Leseleksen er ikke en lekse dere bør samle opp å gjøre alt på en dag.  Hvordan fungerer skriveleksen?  Fortsetter med samme type lekser ut skoleåret.

8 Sosialt miljø i klassen  Det er en veldig kjekk klasse.  Alle opplever at de har minst en venn i klassen, og alle blir nevnt av andre i klassen når de får spørsmål om å skrive navnet på vennene sine.  Elevene jobber bra, både enkeltvis, i par og i grupper.

9  Det er god arbeidsro i klassen når vi ber om det.  Det er selvfølgelig en del summing i klassen når elevene har lov å samarbeide. Det er en viktig lærdom å kunne jobbe sammen rolig i klassen.  Elevene leker veldig fint sammen. Konflinkter oppstår selvfølgelig fra tid til annen, men alle er flinke til å si ifra slik at vi får ordnet opp.

10 Bilder fra matematikkens dag:

11

12

13

14


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google