Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Konflikte und Uneinigkeit über individuelle Angebote - Vi har ikke søkt om egen bolig, for «guten» har det så mye friere her hjemme hos oss. Men nå er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Konflikte und Uneinigkeit über individuelle Angebote - Vi har ikke søkt om egen bolig, for «guten» har det så mye friere her hjemme hos oss. Men nå er."— Utskrift av presentasjonen:

1 Konflikte und Uneinigkeit über individuelle Angebote - Vi har ikke søkt om egen bolig, for «guten» har det så mye friere her hjemme hos oss. Men nå er det nesten så vi angrer. Hadde vi søkt om mer avlastning tidligere, så hadde vi kanskje hatt større mulighet i dag, sier Mary Kleiven. De får avlastning ei helg og ei uke i måneden, men mener seg helt avhengige av tilbudet sønnen i dag får på dagsenteret. Ola er helt uten språk og en krevende person å ha omsorgen for. Formannskapet i Skaun kommune går inn for å legge ned dagsenteret, hvor Ola og to andre multihandikappede personer har et godt og viktig tilbud. Slik håper de å spare 900.000 kroner. Noch ein Chef

2 Die Aufarbeitung einer Behandlungsgeschich te Ich will meine Mappe sehen! Staatsarchiv, Bezirksarchiv, Kommunalarchiv

3 Was bin ich Wert? – vom Kostenverursacher zum Bruttosozialproduktproduzenten : -Ein Bürger der gesellschaftliche Funktionen ausfüllt -Arbeit, Kulturleben, -Verbraucher, Wähler


Laste ned ppt "Konflikte und Uneinigkeit über individuelle Angebote - Vi har ikke søkt om egen bolig, for «guten» har det så mye friere her hjemme hos oss. Men nå er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google