Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi"— Utskrift av presentasjonen:

1 Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi
Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i Birkenes. Hun har lokaler i første etasje på kommunehuset . Arbeidstiden er fra mandag-torsdag. Du må ha henvisning fra lege.. Timebestilling på mob.nr: For pasienter som ikke er bosatt i Birkenes kommune kan det være noe ventetid.

2 Hva er psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi ?
Følelsene leves i kroppen, vi holder pusten, biter tennene sammen og svelger klumpen i halsen, mens hjertet dunker i brystet Ved følelsesmessige påkjenninger eller ved sykdom kan kroppslige endringer være en del av symtombildet. Psykomotorisk fysioterapi vil kunne bidra til en bedre kroppslig- og følelsesmessig balanse.

3 Behandling -Behandlingen krever et godt samarbeid mellom terapeut og pasient. -Målet i behandlingen er å bli bedre kjent med kroppens signaler og hva de kan være uttrykk for. Behandlingen passer for mennesker som føler seg stresset på jobb eller i privatlivet, der belastningene har satt seg i kroppen. Din helsetilstand, dine symptomer, dine vurderinger , din livssituasjon og livshistorie vil ha avgjørende betydning for behandlingsmål og valg av metoder.


Laste ned ppt "Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google