Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PERSONALPLAN.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PERSONALPLAN."— Utskrift av presentasjonen:

1 PERSONALPLAN

2 Personalplan Alle enheter skal ha en personalplan som til enhver tid er i samsvar med tildelt budsjett. (jfr Trondheim Kommunes retningslinjer ) Tittelen endres i "Topp- og Bunntekst..."

3 Personalplanen skal vise:
Oversikt over personalet ansatt på enheten pr i dag, - antall årsverk fordelt på stillingsbetegnelse og fordeling på menn/kvinner. Personalets kompetanse, - formal- og realkompetanse. Enhetens kompetansebehov på kort og lang sikt i henhold til satsningsområder/lederavtale/virksomhetsplan/lov og avtaleverk Enhetens behov for rekruttering, og behovet for spesiell kompetanse. Personalplanen skal beskrive nødvendig endring av kompetansebehovet som kan utløse overtallighet. Tittelen endres i "Topp- og Bunntekst..."

4 Hvorfor/når trenger vi en personalplan?
Personalplanen er et nyttig verktøy for tillitsvalgt og leder: Ved planlegging av personalkabal Ved tilsetting, -kompetansekrav ved utlysning av stilling Ved overtallighet ved enheten Ved planlegging av kompetanseheving/kurs - for personalet ved enheten Ved budsjettprioriteringer For Hovedtillitsvalgte Ved overtallighet Tittelen endres i "Topp- og Bunntekst..."

5 Hvem utarbeider personalplan?
Enhetsleder, men i samarbeid med tillitsvalgte. Personaltjenesten kan bistå i utarbeidelse ved behov. Tittelen endres i "Topp- og Bunntekst..."

6 Eksempel på disposisjon til personalplan
1. Arbeidsgiverfunksjon 2. Arbeidstakerfunksjon 3. Personalplassering av oppgaver 4. Rekruttering 5. Personalutvikling 6. Oversikt over personalet 7. Fagkompetanse 8. Grunnbemanning 9. Behov 2010/11 10. Personalet 2009/10 Eksempel på en bhg - personalplan og en skole. Tittelen endres i "Topp- og Bunntekst..."


Laste ned ppt "PERSONALPLAN."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google