Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presenterer….

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Presenterer…."— Utskrift av presentasjonen:

1 Presenterer…

2 SNOWMEN’S NATURAL OVERALL WELFARE
(Snømenns Nitriste Økosystem)

3 Snømenn… …er, som vi alle vet, en eller flere snøballer gitt en tenkt personlighet i form av hodeplagg, skjerf, knapper og lignende. Fra tid til annen utvikler snømenn intelligent liv, og hopper ut i vinternatta med pågangsmot og livsglede.

4 Snømenn deles inn i hovedgrupper:
Miniballemann Ballemann Standard Snømann KongeSnømann -HerskeSnømann KongeHerskeViltSnømann (Homo Aqua Minimus) (Homo Aqua Maximus) (Homo Aqua) (Homo Aqua Rex) (Homo Aqua Rex Fortis) (Homo Aqua Diaboli) For detaljer om typene, klikk her For å gå videre

5 Miniballemann (Homo Aqua Minimus)
Små aggressive snøballer opptil 15 cm. i diameter. De opererer i større flokker, eller krams, og er plagsomme, lynende intelligente, gode festdeltagere og blant de ypperste på den internasjonale hacker-arenaen. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 1 Opptil 15. Cm Opptil 500 individer Hele nordlige halvkule IT og Tele.

6 Ballemann (Homo Aqua Maximus)
Stille, rolige og beskjedne snømenn som til og med i sitt ess forblir anonyme. De er dumme, rare, og med unntak fra en håndfull krams verden over er de små og rolige kramsene ubemerket og handlingshemmet. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 1 Opptil 45 cm Opptill 20 individer Skandinavia, Canada Import/eksport,

7 Standard Snømann (Homo Aqua)
De vanlige snømennene som hopper rundt i verden. Disse er de kjedelige, lite eksotiske og normale snømenn som fyller opp den grå massen som må eksistere i alle de berømte økosystemene. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 2 Opptil 120 cm Opptill 45 individer Nordlige halvkule, rykter om Sørpolen. Serviceyrker, kriminalitet og det meste annet.

8 Kongesnømann (Homo Aqua Rex)
Kongesnømenn er somregel de som tar avgjørelser og som står for de store forandringene. De opererer som Kakamitushi (leder) for mindre krams av andre snømenn, og begge parter er fornøyd med det. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 3 Opptil 180 cm Opptill 12 medlemmer Spredt utbredelse over hele nordlige halvkule. Ledere, direktører og investorer.

9 Herskesnømann (Homo Aqua Rex Fortis)
Herskesnømannen er ofte blandet med Kongesnømannen, disse holder ofte sammen, men Herkesnømenn er de som har gått videre fra lederstillingene og som nå lever et tilbaketrukket liv i sus, dus og bringebærbrus. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 3 + opptil 3 hoder Opptil 2 m Einstøinger, noen ganger i par eller trioer. Spredt utbredelse over hele nordlige halvkule. ukjent

10 KongeHerskeViltsnømann (Homo Aqua Diaboli)
De makabre, udødelige og legendariske myteskapningene som kun kommer frem når endetiden er nær. De er praktisk talt alltid alene, og snakker sjelden med verken mennesker, snømenn eller andre skapninger. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 4 + hoder Fra 2-4 m Einstøinger. Spredt utbredelse over hele nordlige halvkule. ukjent

11 Snømenn… …organiserer seg på verdensbasis som de intelligente skapninger de er. Deres handlinger påvirker den internasjonale verden med større effekt enn menneskene er klar over, og de største organisasjonene strekker seg langt over rettsvesenet, det Hvite Hus og Men in Black…

12 SUI SUI ble grunnlagt av Simme Gulsenese fra Canada i Simme hadde et imponerende nettverk av personlige kontakter innen forskjellige bransjer, og satte en fellesnevner for det hele og kalte det Standard of the Underground International. En organisasjon kun for standard snømenn. I 1981 gikk Simme av med pensjon, og hans gode venn og kompanjong, Vims, overtok organisasjonen som øverste overhode. Vims gjorde forandringer… Forandringer som førte til en splittelse av organisasjonen høsten 1982, hvor SUSI var utspringet.

13 Joy. Oh, Joy Joy en organisasjon som ble grunnlagt i 1962 av Armani Durac. Dette er en gruppe som jobber for vennskap mellom snømenn og alle andre arter. Alt i fra mennesker til løfler til Nissen og Antonisser. Alle skal være venner, mener Joy, og sammen skal vi ha det skikkelig moro og le og synge og danse gjennom snøen på vei til et nirvana av snø og gjensidig vennskap.

14 SUSI Snowmen of the Underground Sivilisation International ble startet i 1982 etter en intern konflikt i SUI. Bruddet førte til at godene ble delt mellom de to organisasjonene, og SUI beholdt den største delen av medlemmene. SUSI har likevel de siste årene vokst seg skremmende nær SUIs medlemstall, og nærmer seg toppen av sin storhetstid med stormskritt. De utvider også sitt medlemstall ved blant annet, ulikt SUI, å la andre enn standard snømenn verve i organisasjonen.

15 SHE Snowmen for Human Enslavement er en terroristgruppe, hvis antall medlemmer ikke er kjent for noen. Det er ikke kjent hvordan man skal komme i kontakt med gruppen eller hvem som er overhodet. Kun antakelser har blitt tatt, og de leder mot mørke hjørner av snømann-verden. På slutten av 70- og begynnelsen av 80-tallet hadde SHE en rekke attentater i Sveits og Østerrike. Deretter har de forflyttet seg nordover, og de siste angrepene har vært i Berlin og København.

16 SNOT Som den best drevne norske snømann organisasjonen har SNOT gjort det svært bra de siste årene, særlig på grunn av sitt hjernebarn SNOWDEAD, som gir dem inntekter så det suser. SNOT er egentlig kun en organisasjon drevet av fem snømenn fra Toten. De har likevel spredd seg utover Totens grenser, og har nå tilhengere i Oslo, Trondheim, Bergen og Lofoten.

17 Snømenn… …er sosiale skapninger som er glade i godt selskap. De samles i større grupper, ofte kalt et ”krams”. Deres hierarkiske system er bygd opp på følgende måte: Magasugi – de patetiske, fortapte stakkarene som har kommet skeivt ut i det sosiale liv og er utstøtt og/eller mobbeoffer. Ofte Ballemenn i krams uten andre å hakke på. Vanlige snømenn – trenger ikke stor mer forklaring. Kakamitushi – Det øverste overhode i et Krams. Denne er ofte en kongesnømann og styrer med stor makt. Kakamitushi Macho – dersom antall medlemmer i kramset tillater dette, er de to i tallet, og sørger for at Kakamitushiens ord blir fulgt til punkt og prikke.


Laste ned ppt "Presenterer…."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google