Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Miljø for Masteroppgaven?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Miljø for Masteroppgaven?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Miljø for Masteroppgaven?
31. desember 2018 FOU prosjekter ved LUI Miljø for Masteroppgaven?

2 Flipped Classroom Prosjektet prøver ut og evaluerer ulike teknologier for bruk av Flipped Classroom innen ulike fag på grunnskolelærerutdanningen, både innen GLU 1-7 og GLU I prosjektet blir ulike teknologier for produksjon av forelesnings- og instruksjonsvideoer prøves ut og evalueres. Det også et viktig poeng at studentene som fremtidige lærere skal få erfaring med metoden slik at de selv kan ta metoden i bruk.

3 Wireless Interactive Learning Dimensions (WILD)
Formålet med prosjektet er å fremskaffe kunnskap om hvordan elever og lærere tar i bruk mobile enheter (iPads) i undervisningspraksis for å støtte læringsaktiviteter.

4 Lærerstudenters digital kompetanse (LDK)/DiCTE – Digital Competence in Teacher Education
Lærerstudenters digital kompetanse er et forskningsprosjekt som studerer lærerstudenters utviklingen av digital kompetanse. Formålet med prosjektet er å fremskaffe kunnskap om lærerstudenters digital kompetanse når de starter studiet og hvordan den kompetansen utvikler seg i løpet av de 4 årene de er studenter på HiOA, slik at de er i stand til å utfylle Læreplan for kunnskapsløftets (LK06) mål i forhold til elevenes fremtidige digitale ferdigheter.« Samarbeid mellom University of Malta, University of Valencia og Metropol (København)

5 Open and Distance Learning Environments (ODLE)
Fungerer som et paraplyprosjekt for forskning som skal forstå hvordan bruk av informasjonsteknologi kan gi nye muligheter for studentaktive undervisningsformer og bedre tilgang til undervisning. Forskningen omfatter systematisk analyse av ulike metoder for teknologistøttet undervisning i henhold til etablerte teorier om læring, så vel som nyere læringsteorier (connectivism, cooperative freedom, presence…). og som søker å forstå involverte aktørers erfaringer og opplevelser av merverdi, fleksibilitet, kommunikasjonsformer og tilgang mv i utdanningsprogrammene, gjennom innsamling av empiriske data fra studenter og akademisk personale. Omfatter også forskning på: Teknologistøtte for tospråklige studenter - hva og hvordan

6 Wearables in Education
Høsten 2015 vil det bli gjennomført et pilotprosjekt/forstudie Wearables: datamaskiner eller digitale enheter som festes på kroppen samtidig som de er tilgjengelige hele tiden. Eksempler på slike teknologier er armbånd, smarte klokker, klær, m.m. Eksperimentstudie hvor vi som forskere har med utstyr inn i klasserommet i et begrenset tidsrom for uttesting Kan wearables støtte læring i og utenfor klasserommet? I hvilke fag, emner og metoder kan slike teknologier gi økt læring? Hvilke etiske utfordringer skaper slike teknologier når de brukes i læringssammenheng?

7 QUANTICT - Nepal 7 masterstudier ved 2 universiteter gjøres om til open and distance learning. Utfordringer: Opplæring og utdanning i et land der teknologien er lite utbredt, også på universitetene, og undervisningsmetodene og materiellet er gammeldags, og universitetssystemet er byråkratisk Involverte institusjoner: Tribuhvan University, Nepal Kathmandu University, Nepal Oslo and Akershus University College of Applied Sciences

8 Master in Vocational Pedagogy, Uganda
Teknologistøtte til masterstudium i yrkespedagogikk, 3-partssamarbeid mellom universitet, yrkesskole og næringsliv Involverte HE institusjoner: University of Kyambogo, Uganda Oslo and Akershus University College of Applied Sciences

9 Augmented Reality for Science Education (AR-SCI)
Et ERASMUS+ prosjekt oppstart 1. september 2014 og avslutting 31. august 2017 Målet: å utvikle og teste en innovativ, heter-for-tilnærming til naturfag og å gi studentene et mer positivt syn på og holdning til vitenskap, og dermed bidra forbedre og fremme vitenskap opplæring i Europa ved å motivere studenter ellers utsatt for å gi opp på vitenskap.


Laste ned ppt "Miljø for Masteroppgaven?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google