Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Undervisningsetaten 270.000.000 kroner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Undervisningsetaten 270.000.000 kroner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Undervisningsetaten kroner

2

3 MÅL Undervisningsetaten
Flere barn skal få tilpasset opplæring og nødvendig hjelp innenfor rammene til den ordinære opplæringen uten enkeltvedtak om spesialundervisning. Måleindikator: Andelen av barn i barnehage og elever i skolen som nyttiggjør seg i tilstrekkelig grad av den ordinære opplæringen skal stabiliseres på 7,4 %.

4 MÅL Undervisningsetaten
Styrke bidraget for å motvirke frafallet og feilvalg i den videregående skolen, ved en lokalt forankret bevisstgjøring om muligheter for det gode liv i lokalsamfunnet. Videreutvikle og vitalisere et tett samarbeid mellom skole og næringsliv samt andre samfunnsutviklingsaktører i Midtfylkeregionen. Måleindikator: 50 av bedriftene i Modum er tilsluttet Ja-bedriftsordningen.

5 MÅL Undervisningsetaten
Styrke foreldrerollen som ressurs for alle barns oppvekst. Videreutvikle og vitalisere samarbeidet mellom hjem og barnehage/skole ved å sette fokus på betydningen av helse, kosthold og utdanning samt foreldres rolle i deres barns liv. Måleindikator: Frammøteprosent på foreldremøter skal være minst 80%.

6 Aktiviteter i etaten 01.11.2013 Foreldreveiledning
Foreldrerollen – samarbeid Trivselsledere – i alle barneskoler LP-modellen i 5 av 7 skoler Vurdering for læring «NyGiv for alle» GNIST`- ungdomsskolesatsingen Næringslivet i læringslivet – «JA-bedriftordningen» MOT

7 Tenk om det går…..


Laste ned ppt "Undervisningsetaten 270.000.000 kroner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google