Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SIUs samfunnsoppdrag «SIU har en nasjonal rolle som pådriver for internasjonalisering i hele utdanningssektoren. Gjennom SIUs virke skal enkeltmennesker,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SIUs samfunnsoppdrag «SIU har en nasjonal rolle som pådriver for internasjonalisering i hele utdanningssektoren. Gjennom SIUs virke skal enkeltmennesker,"— Utskrift av presentasjonen:

1 SIUs samfunnsoppdrag «SIU har en nasjonal rolle som pådriver for internasjonalisering i hele utdanningssektoren. Gjennom SIUs virke skal enkeltmennesker, institusjoner og bedrifter settes bedre i stand til å ta del i internasjonalt samarbeid og møte et globalisert samfunn og arbeidsliv.» SIU-strategi 2017–2021 Har norsk høyere utdanning det som trengs for å utdanne verdensborgere for fremtidens samfunn? Vi lever i en tid med store omstillinger i samfunnet, slik som: det grønne skiftet omfattende digitalisering i arbeidslivet migrasjonsbølger behov for å skape bærekraftige, inkluderende og innovative kunnskapssamfunn. Hvordan forbereder vi studentene våre for tiden som kommer? Dette er tema for Internasjonaliseringskonferansen 2018 Norge i verden: Høyere utdanning for fremtidens samfunn Internasjonaliseringskonferansen ▪ Bodø 13.–15. mars 2018

2 IK18 i Bodø 13.–15. mars Internasjonal profil: 60 gjester fra Kina
50 fra samarbeidsland i Europa 500 deltakere totalt: Internasjonale koordinatorer Teknisk og administrativt ansatte Representanter fra studentorganisasjoner Ledere og vitenskapelig ansatte Vertskap: Mer internasjonal profil enn tidligere: Vi får besøk av en delegasjon fra Kina (ca. 60 personer), som skal delta på mottakelsen og på den første konferansedagen. For øvrig vil de ha et separat opplegg i Bodø. En gruppe på ca. 40 fra europeiske land vi samarbeider med i rammen av EØS-midlene Ca. 10 fra andre land i Europa (nordiske søsterkontor, gjester fra prioriterte samarbeidsland som Frankrike og Tyskland Vi håper på økt deltakelse fra ledere og vitenskapelig ansatte, bl.a. pga. mulighetene for internasjonal nettverksbygging Konferansen finner sted på Nord universitet sin campus i Bodø. Mottakelse (dag 1) på Stormen bibliotek i Bodø sentrum. Middag (dag 2) på Scandic Havet med spektakulær utsikt.

3 IK18 i Bodø 13.–15. mars Dag 1: Interessegrupper, skreddersydde program, nettverksmøter Mottakelse om kvelden Dag 2: Plenum og parallellsesjoner Konferansemiddag Dag 3:

4 Meld deg på innen 20. desember og få rabatt!
siu.no/ik18


Laste ned ppt "SIUs samfunnsoppdrag «SIU har en nasjonal rolle som pådriver for internasjonalisering i hele utdanningssektoren. Gjennom SIUs virke skal enkeltmennesker,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google