Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Universitetskommune 3.0 Forberedende diskusjon frem mot ILM 21. nov

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Universitetskommune 3.0 Forberedende diskusjon frem mot ILM 21. nov"— Utskrift av presentasjonen:

1 Universitetskommune 3.0 Forberedende diskusjon frem mot ILM 21. nov
Instituttledermøte SU 17. oktober 2017

2 Universitetskommunen 3.0 - Tematiske hovedområder
Byutvikling Helse og velferd Oppvekst og utdanning Innovasjon og omstilling Smart kommune ● Oppvekst og utdanning omfatter problemstillinger som særlig knytter seg til behovene hos barn- og unge og deres familier. ● Helse og velferd omfatter problemstillinger knyttet til folkehelse, helse- og velferdstjenester, samt problemstillinger knyttet mangfold og integrering. ● Byutvikling omfatter problemstillinger knyttet til utvikling og vedlikehold av den fysiske byen og dens infrastruktur, byrommets betydning for gode liv, samt problemstillinger knyttet til energi, miljø og bærekraft. ● Innovasjon og omstilling omfatter problemstillinger knyttet til kommunen som demokratisk institusjon, aktør på kulturfeltet, samfunns- og næringsutviklerrollen og kommunal organisasjon og ledelse. Forskning på hva som hemmer/fremmer innovasjon i offentlig sektor er et sentralt fokus. ● Smart kommune omfatter gjennomgående problemstillinger innen digitalisering og teknologi: informasjons- og kommunikasjonsteknologi, energi- og miljøteknologi, transport og mobilitet, velferdsteknologi, læringsteknologi, finans- og virksomhetsstyringsteknologi m.fl.

3 Spørsmål til forberedelse frem mot ILM 21 november
Hvilke fagmiljø ved instituttet har potensiale for og ønske om mobilisering inn mot Universitetskommuneprosjektet I hvilke søyler (forrige slide) kan våre miljø bidra? Hvilket samlet potensial ser vi for SU-fakultetets engasjement? Jf plan om å ansette fire 50/50 prosjektledere: Oppfatninger om vi skal satse på å få prosjektleder oppvekst/utdanning tilknyttet SU?

4 Tillegg - WS med kommunen 30. november
30.november 9.30 og utover dagen 10 innlegg fra forskere SU, 10 fra TK Workshop med disse 20 + evt. andre Instituttlederne tar opp dette og begynner å tenke på folk som kan bidra


Laste ned ppt "Universitetskommune 3.0 Forberedende diskusjon frem mot ILM 21. nov"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google