Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til diskusjon Med utgangspunkt i spørsmålene i KDs invitasjon til innspill og arbeidsgruppens første tanker og innspill til disse spørsmålene: Hvilke temaer/budskap.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til diskusjon Med utgangspunkt i spørsmålene i KDs invitasjon til innspill og arbeidsgruppens første tanker og innspill til disse spørsmålene: Hvilke temaer/budskap."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til diskusjon Med utgangspunkt i spørsmålene i KDs invitasjon til innspill og arbeidsgruppens første tanker og innspill til disse spørsmålene: Hvilke temaer/budskap ønsker utdanningskomiteen særlig å løfte frem i UiOs innspill? Har utdanningskomiteen eksempler på utdanningstilbud eller utdanningsopplegg med særlig god kvalitet eller gode resultater (faglig innhold, organisering, tverrfaglighet, innovasjon evaluering/vurdering etc)? Evt også eksempler på studietilbud hvor det ble avdekket sviktende kvalitet, men hvor man har lyktes med å løfte kvaliteten.

2 Til diskusjon Har utdanningskomiteen synspunkter eller innspill til forslaget til intern prosess? Hva mener utdanningskomiteen er det viktigste UiO kan gjøre på egenhånd og i samarbeid med andre, for å styrke utdanningen? Hvordan kan UiO fremme kvalitet gjennom tettere allianser med utenlandske miljøer og integrere utdanning bedre i det internasjonale samarbeidet? Hvordan kan utdanning vektlegges tydeligere ved rekruttering og i meritteringen av fagpersonalet? Hva mener utdanningskomiteen er de viktigste utfordringene nasjonalt for å løfte kvaliteten i norsk høyere utdanning? Har utdanningskomiteen synspunkter på hvordan departementets styring og virkemidler kan utvikles for å stimulere til kvalitet? Ser dere behov for justeringer i nasjonale rammevilkår, lover eller forskrifter for å legge bedre til rette for kvalitetsutvikling i høyere utdanning, og i så fall hvilke?


Laste ned ppt "Til diskusjon Med utgangspunkt i spørsmålene i KDs invitasjon til innspill og arbeidsgruppens første tanker og innspill til disse spørsmålene: Hvilke temaer/budskap."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google