Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Synliggjøre bibliotekenes viktige posisjon i samfunnet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt Bevisstgjøre bibliotekansatte på hvor viktig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Synliggjøre bibliotekenes viktige posisjon i samfunnet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt Bevisstgjøre bibliotekansatte på hvor viktig."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4

5

6 Synliggjøre bibliotekenes viktige posisjon i samfunnet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt
Bevisstgjøre bibliotekansatte på hvor viktig jobben de gjør er. Inspirere til å satse enda mer

7

8 Mål 4. Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle

9 Mål 5. Oppnå likestilling og styrke jenters og kvinners stilling
Tiltak som motvirker diskriminering av jenter og kvinner. Tiltak som sikrer jenter og kvinner fullstendig og reell deltagelse, like muligheter og fremmer likestilling

10 Vi har gjort alt vi kan for at spørreskjemaet skal være så enkelt å svare på som mulig. Samtidig har vi selvsagt ivaretatt FNs bærekraft-mål. Det vil likevel være viktig at dere, sammen med bibliotekene deres, er flinke til å være åpne i tilnærmingen til spørsmålene. Ved første øyekast kan det kanskje være lett å tenke at “nei, DETTE målet har ikke noe med mitt bibliotek å gjøre”, mens ved nærmere ettertanke er det faktisk FLERE ting du gjør som passer inn der.

11 Her ser dere hvordan kartet kommer til å bli seende ut
Her ser dere hvordan kartet kommer til å bli seende ut. Bibliotekenes geografiske plassering blir ivaretatt i spørrekjemaet For hvert FN-mål som biblioteket bidrar til blir det knyttet rikitg ikon til på kartet. I dette eksempelet er det kun tre av de 11 målene vi har med i den norske undersøkelsen som er representert. Men når vi har fått inn svar fra alle bibliotekene vil kartet bli både mye mer fargerikt, fordi alle 11 målene vil være representert og mye mer tettpakket, fordi mange flere bibliotek har svart enn her.

12 Det flotte med at kartet er dynamisk er at vi kan zoome oss inn på enkeltområder eller enkeltbibliotek. Ved å trykke på biblioteket vil du få opp all informasjon som biblioteket har gitt i spørreskjemaet. I dette leke-eksempelet ser vi Hamar bibliotek og at de bidrar til mål 4 og 5 .

13 Vi trenger hjelp fra dere
Vil dere hjelpe oss med å nå ut til folkebibliotekene i fylket deres? Kan dere formidle spørreskjemaet til hvert folkebibliotek i fylket deres? Kan dere hjelpe hjelpe dem å fylle det ut hvis de trenger hjelp? Kan dere følge opp de som ikke har svart innen fristen, og hjelpe dem i mål?

14


Laste ned ppt "Synliggjøre bibliotekenes viktige posisjon i samfunnet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt Bevisstgjøre bibliotekansatte på hvor viktig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google