Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velferdsteknologi i Vest-Telemark

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velferdsteknologi i Vest-Telemark"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velferdsteknologi i Vest-Telemark

2 Telemarksmodellen for samhandling
Midt- og Øst-Telemark Johannes Haukaas Vest-Telemark Sissel J Bitustøyl innbyggere Grenland Hege Holmern

3 Sammen er vi sterkere Politisk og administrativ forankring:
Ønske fra Vest-Telemarkrådet (rådmenn og ordførere) - samle innsatsen i Vest-Telemark innen velferdsteknologi Mål for arbeidsgruppa i VT: er å skape et robust og kompetent fagmiljø i Vest-Telemark innen velferdsteknologi og dermed risikoavlaste den enkelte kommune ved valg og innføring av ny teknologi. Fortsatt delta i samarbeidet i kompetansenettverket i Telemark Denne arbeidsgruppa understøtter fellessøknaden frå Vestfold og Telemark: «…blir nødvendig å opprette fleire læringsnettverk på tvers av kommuner…”

4 Utfordringer: små kommuner, små ressurser og små fagmiljø Trenger: Dele erfaringer med hverandre Lære av hverandre - og bli kjent Hospitere Starte med: Kartlegging Hva for planer har vi allerede? Hvilke behov har vi? Hva for gevinster ønsker vi å oppnå?

5 Veien videre: Felles satsing? Felles leverandører? Standarisering av tjenestene på tvers av kommunene? Arbeid i gang med samarbeid innen IKT i Vest-Telemark Flere av kommunene har byggeplaner som inkluderer velferdsteknologi Min rolle: er å sørge for framdrift i samarbeidet og møteplasser for kommunene i VT innen velferdsteknologi Arbeidsgruppas rolle: Være fag- og ressurspersoner i egne kommuner.


Laste ned ppt "Velferdsteknologi i Vest-Telemark"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google