Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ungdomstrinn i Utvikling 4. samling i pulje 2

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ungdomstrinn i Utvikling 4. samling i pulje 2"— Utskrift av presentasjonen:

1 Ungdomstrinn i Utvikling 4. samling i pulje 2

2 Formålet med 4.samling er å gi informasjon, faglige innspill og utveksle erfaringer som grunnlag for skoleeierne og skoleledernes fortsatte ledelse av lokalt utviklingsarbeid.

3 Questback etter 3.samling
Generelt god tilbakemelding Gode eksterne forelesere, men litt forelesningstung samling Gruppearbeidene «overlappet» hverandre «Nyttige temaer og veldig gode forelesere! Kunne ønsket meg at skoleleder også kunne delta på et av temaene som ressurslærer deltok på på dag to. Veldig bra at ressurslærer og ledelse deltar på samme kurs - kunne gjerne hatt oppstarten slik for lettere å komme i gang i høst..»

4 Hva blir annerledes når dere går ut av pulje 2?
Midler til ressurslærere Midler til universiteter og høgskoler Invitasjon til samlingene for skoleeiere, skoleledere og ressurslærere

5 Men det er fortsatt muligheter!!
Hovedvirkemidlene: Fortsatt skolebasert kompetanseutvikling? Fortsatt bruk av ressurslærerne? Fortsatt samarbeide med universitet og høgskoler? Fortsatt støtte fra utviklingsveilederne? Nettressursene lever i beste velgående! Lærende nettverk?

6 Sluttrapportering Alle skoleeiere skal levere sluttrapport Sluttrapporten gjennomføres digitalt Eksempelskjemaet kan brukes som støtte til forberedelse og gjennomføring av lokal prosess; 2/sluttrapport-fra-skoleeiere-i-pulje-2/ Bruk utviklingsveilederne! Tidsfrist: Skoleeier får tilsendt lenke til det digitale skjemaet i januar Fristen for å levere ferdig utfylt skjema er 15. februar 2016


Laste ned ppt "Ungdomstrinn i Utvikling 4. samling i pulje 2"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google