Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Stangemodellen P-dag 31.01.14.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Stangemodellen P-dag 31.01.14."— Utskrift av presentasjonen:

1 Stangemodellen P-dag

2 Foreldremøte avgangselever 28. februar
Informasjon fra helsesøster Informasjon fra politiet Informasjon vedrørende eksamen og avslutning av skoleåret

3 Retningslinjer for russefeiring ved de videregående skolene i Hedmark
Målsetningen med retningslinjene er at flere avgangselever skal fullføre og bestå eksamen, og at andre uheldige konsekvenser av russefeiringen unngås. Alle russeaktiviteter på skolen skal fremme et godt skolemiljø etter opplæringsloven kapittel 9A, og godkjennes på forhånd av skolens ledelse. Skolens arealer skal ikke benyttes til kommersiell aktivitet. Skolen tillater dermed ikke besøk av selgere eller utplassering av reklame. Russestyret kan allikevel etter avtale med skolen gis tillatelse til å administrere felles bestillinger innen gitte rammer. Kjøp og salg av russeeffekter er et privatrettslig forhold mellom den enkelte og selger. Varer må sendes til den enkeltes private adresse, varer sendt til skolen returneres for utsenders kostnad. Russ kan i likhet med andre privatpersoner/grupper søke om å få leie skolens lokaler til revytrening eller lignende utenfor skoletiden. Det er opp til skoleledelsen å avgjøre slike søknader. Bruk av skolens uteområde utenom skoletiden til russearrangementer skal avtales med skolen på forhånd. Alkoholbruk m.v. tillates ikke. Russebusser kan ikke parkeres på skolen uten særskilt tillatelse. “Terrordager” og lignende er totalforbudt. Skolereglementet og straffeloven gjelder uten unntak også for russen. Det presiseres at skolereglementet også gjelder for skoleveien og skoleturer.

4 Trekkordning ved eksamen i Kunnskapsløftet
Vg2 YF Alle elever skal opp til tverrfaglig praktisk eksamen i programfagene. Ca 20 % av elevene skal trekkes ut til eksamen i ett fag (skriftlig eller muntlig eksamen). Vg3 Alle elever skal opp til obligatorisk skriftlig eksamen i norsk hovedmål eller samisk som førstespråk. Eksamen i norsk sidemål er trekkfag. Dette gjelder også fagene norsk for elever med samisk som førstespråk, samisk som andrespråk, finsk som andrespråk og tegnspråk tekstskaping. Elever med fritak for vurdering i norsk sidemål skal trekkes ut i andre fag

5 Trekkordning ved eksamen i Kunnskapsløftet
Studiespesialiserende utdanningsprogram I programområde for realfag og i programområde for språk, samfunnsfag og økonomi skal elevene trekkes ut til skriftlig eksamen i to fag. I tillegg skal elevene trekkes ut til én muntlig, praktisk eller muntlig-praktisk eksamen. (I enkelte programområder er det mulig å velge en fordypning som gjør det umulig å tilfredsstille kravet til antall skriftlige eksamener. I disse tilfellene kan skriftlige eksamener erstattes med muntlige eller muntlig-praktiske eksamener)

6 Trekkordning ved eksamen i Kunnskapsløftet
Utdanningsprogram for idrettsfag Elevene skal trekkes ut til eksamen i tre fag, skriftlig, muntlig eller muntlig-praktisk. Minst ett trekkfag skal være innen programområde for idrettsfag. Utdanningsprogram for musikk, dans og drama Elevene skal trekkes ut til eksamen i to fag, skriftlig, muntlig eller muntlig-praktisk. I tillegg skal elevene opp til én obligatorisk muntlig-praktisk eksamen i fag innen programområdene for musikk, dans eller drama.


Laste ned ppt "Stangemodellen P-dag 31.01.14."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google