Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldremøte 10.trinn ”Åpen skole”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldremøte 10.trinn ”Åpen skole”"— Utskrift av presentasjonen:

1 Foreldremøte 10.trinn ”Åpen skole”
Velkommen Foreldremøte 10.trinn ”Åpen skole”

2 Program Informasjon om eksamen v. ass.rektor
Informasjon om søking til vgs., åpen skole v. rådgiver Klassemøte med kontaktlærer Møte med videregående skoler

3 Skriftlig eksamen Elevene trekkes ut i et fag (norsk, matematikk, engelsk). Norsk: To eksamensdager (hovedmål, sidemål), en forberedelsesdag. Engelsk: En eksamensdag og en forberedelsesdag. Matematikk: En eksamensdag.

4 Skriftlig eksamen Hjelpemidler til eksamen i Kunnskapsløftet
Sentralt gitt eksamen i Kunnskapsløftet Modell 1 - Eksamen Alle hjelpemidler er tillatt. Unntak er Internett og andre verktøy som tillater kommunikasjon. For norsk og fremmedspråkene er heller ikke oversettelsesprogrammer tillatt. Modell 2 – Todelt eksamen Del 1 – Skrivesaker, passer, linjal og vinkelmåler er tillatt. Del 2 – Alle hjelpemidler er tillatt, med unntak av Internett eller andre verktøy som tillater kommunikasjon. Våren 2009 følger disse fagene modell 2 for hjelpemiddelbruk uten forberedelsesdel: matematikk i grunnskolen, matematikk i grunnskoleopplæringen for voksne, matematikk, fysikk, kjemi og biologi i videregående opplæring.

5 Muntlig eksamen Elevene trekkes ut i et fag (norsk, engelsk, matematikk, naturfag, rle, samfunnsfag, andre fremmedspråk). Forberedelsestid er 48 timer. Det er veiledning av faglærer i forberedelsestiden. Elevene går opp til prøven i grupper på tre, to eller individuelt.

6 Eksamen Datoer for eksamens- og forberedelsesdager finnes på aktivitetsplanen i Fronter. Nærmere informasjon om eksamen finnes på udir.no All informasjon vil bli gitt elevene skriftlig og i Fronter.

7 Klagerett Kort orientering om klagerett.
Informasjonsskriv om klagerett legges ut i Fronter og gjennomgås av kontaktlærer med elevene. Nærmere informasjon finnes på hjemmesiden til fylkesmannen.no


Laste ned ppt "Foreldremøte 10.trinn ”Åpen skole”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google